Jsme dokonalí!

andilekUvědomme si, že jsme dokonalí. Vždycky jsme byli dokonalí, od prvního okamžiku, kdy na nás Bůh pomyslel. Pak jsme byli stvořeni jako dokonalé bytosti zcela bez chyby. Jsme výsledkem nebeské dokonalosti a byli jsme mistrovsky stvořeni tak, abychom mohli naplnit své Božské poslání v pozemském životě. Všechno na nás bylo dokonale promyšleno.

Radujme se dnes ze své dokonalosti. Nejde o nedosažitelnou fantazii, ale o Božskou dokonalost. Znamená to, že jsme úžasným Božím dítětem a všechno je na nás v naprostém pořádku – náš život je dokonalý, ačkoli se nám to někdy může zdát právě opačně. Čím více jsme si vědomi své dokonalosti, čím více ji v sobě posilujeme a čím více ji milujeme, tím více cítíme a zažíváme Boží řád za vším, co se kolem nás děje.

S láskou…

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.