Smíchem proti stresu

detiapsiŽijeme v době plné stresu a shonu. Není od věci se několikrát během dne na chvilku zastavit a uvědomit si SEBE. Podívat se z okna. Protáhnout tělo. Chvíli zhluboka dýchat. Jít se projít na čerstvý vzduch. Přivonět si ke kytce. Dát si v klidu něco dobrého, plného slunce k jídlu. Zavolat přátelům a zasmát se s nimi. Pochválit někoho. Poděkovat za vše co máme. Vzpomenout si na svá přání a sny a zasnít se nad jejich uskutečněním a prožívat uvolnění a radost v každém okamžiku nekonečného života.

 

 

A jedna praktická rada pro první chvíle stresu

Nejlépe je začít zhluboka dýchat do břicha. Snažme se břicho rozdýchat vědomě vůlí. Nastartuje to dech, kterým dýcháme ve stavu pohody a emoční tlak se tak dříve rozplyne. Na pomoc si můžeme položit dlaně na břicho, abychom v nich cítili zvedající se nádech i klesající výdech. Tato koncentrace nám také velmi pomůže odpoutat se od tísnivé situace hněvu nebo strachu a odvést svou pozornost na sebe. Když budeme hluboce dýchat, nebudeme moci říci ani udělat něco, čeho bychom pak později možná litovali.

 

Radostný den nám všem!

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.