Vy buďte tou změnou, kterou si přejete pro svět

byrneBrandon Bays. Žena, která ve svých 39. letech dostala rakovinu. Vyvinul se u ní nádor o velikosti basketbalového míče. Mnohé si pak uvědomila o svém životě a všechno přehodnotila. Snažila se porozumět, jak funguje její tělo. To ji přivedlo až k buněčné struktuře. A právě tady na úrovni buněčné paměti udělala rozhodující změnu, která ji během šesti týdnů vyléčila.

Pochopila, že našla univerzální metodu pro a zdraví a vnitřní osvobození každého z nás. Vytvořila metodu „Cesty“, kterou dnes používají statisíce lidí po celém světě.

Objevila jsem rozhovor s touto dámou, který může být pro někoho spouštěčem k zamyšlení se a ke změně, tak ho s radostí přikládám.

ℒℴνℯ ❤ Mia

Zdroj: Brandon Bays – Vy buďte tou změnou, kterou si přejete pro svět from INSPIRATIVNÍ.TV on Vimeo. foto:google.com, slunecnyzivot.cz

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.