Život po staru podle indiánů

samankaAsi většina z nás je v období, kdy přemýšlí nad svým životem, touží po splnění určitých přání a zaobírá se budoucností zcela v jiném světle. Já mám moc ráda indiány a jejich moudrost, protože mi přijde přirozená, logická a rozvíjející. Ráda bych v budoucnu odešla z města do dřevěného domku nebo chalupy s velkou zahradou, kde bychom si mohli pěstovat své čisté jídlo, pít vodu přímo ze země, vychovávat děti v lesích a na lukách a být obklopeni tolika zvířaty, kolika jen budeme chtít. Stát se zcela nezávislými na systému, energetikách, supermarketech, dálnicích a kancelářích. Pracuji na tom už nyní také tím, že si dané situace, prostředí, chvíle a pocity s nimi spojené vizualizuji.

K opravdovějším pocitům z uskutečnění daného přání mi pomáhají i určitá videa a přednášky lidí, kteří jsou mi blízcí svou energií a mají mi co předat. Jedním z nich je i ekvádorský šaman Augustin Grefou a jeho žena Míša, spolu s Tomášem Machem, kteří v tomto dokumentu hovoří o amazonské medicíně, tradičním způsobu života v indiánských komunitách a také o jejich projektu přírodní rezervace v ekvádorské džungli.

Vizualizujte si také a prociťte ten pocit, jako by to už bylo a uvidíte, co se začne dít 😉

Přeji nám, abychom všichni došli tam, kam máme namířeno.

Namasté

Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.