Jak se člověk může stát nesmrtelným a Mistr Xu Mingtang

xuMistr Xu Mingtang je předsedou Čínské asociace čchi kungu / qigong a profesorem Ústavu věd o životě Čínské akademie věd a zároveň také členem Rady světového akademického společenství pro léčitelský čchi kung / qigong.

Založil léčebný institut Kundawell za podpory Mezinárodního charitativního fondu Mingtang v Seattlu v USA. Odtud se jeho působení rozšířilo do Číny, kde se v současnosti v Pekingu nacházejí všechny výzkumné, léčebné, učební a studijní prostory Institutu.

Mistr Xu Mingtang (Sü Mingtchang) hovoří o úžasném lidském potenciálu, kterým tak plýtváme, o komplexním duševním a tělesném zdraví, o skutečném přínosu meditací a o téměř neomezených možnostech člověka, které všichni máme, ale které dokáže jen málokdo využívat. Jeho slova vycházejí především z vlastní existenciální zkušenosti.

Jsme multidimenzionálními bytostmi s nekonečnými schopnostmi – uvěřme tomu a náš život se promění v jeden velký zázrak!

 

2012rok
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.