Není třeba se ničeho bát

laskaVše, čemu věříme, vytváří naši realitu.

Strach pochází z myšlenek, ega, očekávání a negativních programů. Když nedáváme věcem volný průběh a snažíme se je ovládat. Když nejsme čestní a nalháváme si, přesvědčujeme a snažíme se něčemu vyhnout. Když chceme vítězit, nenásledujeme intuici – srdce a vnímáme se odděleně od všeho ostatního.

Když se o něco nebo o někoho bojíme, jen podporujeme strach a negativní situaci, které se obáváme. Vyjadřujeme nedůvěru v sebe sama – ve Zdroj. Když se například žena bojí, že jí muž opustí, vibruje na nízké úrovni (nízká úroveň je úroveň strachu – vysoká lásky a libých pocitů), která se šíří do okolí a přitahuje okolnosti se stejně nízkou vibrací strachu. Nemusí nutně dojít k tomu, že muž jí skutečně opustí, ale k jiné, stejně pro ženu děsivé situaci v různých podobách, se stejnou kvalitou – třeba přijde o práci apod.

 

Strach je nedostatek lásky. Milujme ho a on odejde. 

mimiKdyž se začneme probouzet ze svých skrytých strachů, začne se měnit celý náš svět a vnímání sebe sama. Začneme sebe i okolí více přijímat, rozumět mu a dovolovat si být radostný a spontánní. Přestaneme bojovat, tlačit, povyšovat se a hodnotit. Nastartuje se uzdravování a my se začneme konečně milovat a tím vytvářet milující realitu.

 

Rozhodněme se, že se stáváme otevření a plní lásky.

Když něco šidíme, šidíme jen sami sebe. Vše jsme my a vše je naším odrazem. Vše je tu pro nás a díky nám. Když se budeme ke všemu a všem chovat tak, jak se chceme chovat sami k sobě, kruh se uzavře a začne nám být dobře.

 

Všechno je láska. Láska je klíčem ke všemu.

davaniZ nekonečného Vesmíru nic neubude, když se někomu bude dařit. Čím více se lidem bude dařit, tím lépe pro nás všechny, protože nám se také bude dařit. Čím více bude šťastných, spokojených, zdravých, úspěšných, bohatých, milovaných a milujících lidí, tím i naše vibrace porostou a budeme mít hojnost všeho. Čím více se otevřeme bezpodmínečnému dávání bez očekávání, tím více projevujeme důvěru Vesmíru, že se nám všeho bude vždy dostávat. Navíc se nám bude vracet hezká energie, o kterou budeme sami růst a stoupat. Proto se tomuto proudu otevřme a přejme jen to dobré a nejlepší všem kolem nás i nám samotným a nebojme se dávat – vše jsme Jedno. Začneme pozitivně vibrovat a už jen v tu chvíli nám bude dobře.

 

Tvoření je každodenní vědomá práce a rozhodování se každou vteřinou.

afirmaceBuďme vděční každý den za to, co už máme a oceňujme to. To je  začátek všeho. Tím se zvyšují naše vibrace a stáváme se šťastnějšími a přitahujeme věci, lidi a situace stejných vibrací a proces tvoření se rozjíždí na plné obrátky.

Každým přítomným okamžikem se můžeme rozhodnout se změnit. To, co změníme uvnitř nás se brzy projeví i venku. Spousta z nás má přání v podobě hmotných věcí – auto, dovolená, dům, …, jakoby oddělených od proudu, kterým náš život ubíhá. Afirmujeme, vizualizujeme, přejeme si a ono nic. Hernajs 🙂

Tím skutečným klíčem k manifestaci hmoty je dostat se do souladu se sebou samým prostřednictvím tvoření toho, co milujeme. Když se úplně rozpustíme v dané činnosti, přestaneme vnímat čas, nemáme žádnou potřebu – to je ten proud – Jednota. Když toužíme stát se tím, kým chceme být, uvěříme tomu, že už se to děje, přijmeme to jako fakt, rozhodneme se v tom pokračovat, děláme pro to vše a dovolíme si, aby se to stalo. Pak se tím, kým chceme být uvnitř přirozeně staneme a vše, co k nám skutečně náleží – co potřebujeme k uskutečňování sebe sama, přijde. Když to bude dovolená, tak pojedeme na dovolenou, když budeme potřebovat auto, tak k nám přijde auto apod. Neočekávejme odkud to přijde, jak, kdy a jakou formu to bude mít. Vše je o vibracích a stejné přitahuje stejné. Proto se rozhodněme si vytvářet hezkou realitu, vědomě se zvědomujme, tím zvýšíme vibrace a Vesmír se o zbytek už postará 🙂

 

srdceNic, co není uvnitř, nemůže být venku. Proto se stávejme laskavějšími, láskyplnějšími, mírnějšími,  empatičtějšími, plnými důvěry a pochopení, že je o nás postaráno a změní se nám nazírání na svět. Přestaneme mít strach. Začneme vibrovat radost, pohodu a krásnou energii. Vše krásné už k nám přichází.

 

Jsme tu proto, abychom si hráli, tvořili a poznávali, tak si to užijme!

Vím, že pro logicky uvažujícího člověka, plného strachu a zkušeností z minulých let pod vlivem svých programů a systému, je fakt o tvoření a zrcadlení jen těžko přijmutelný, ale je na každém z nás, jak chceme žít a co se proto rozhodneme vyzkoušet – udělat.

 

Přeji nám všem odhodlání ke změně, která je symbolem života, jako kroku k novému zářivému bytí.

 

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.