Setkání s UFO

ufo3Již mnoho let se zajímám o tématiku UFO. Kdysi velmi vášnivě, po osobních zkušenostech již s nadhledem a klidem poznaného. Čekala jsem, kdy přijde ta chvíle, že o tomto fenoménu napíši pár řádek a je to tady. Otevřel mě k tomu můj včerejší zážitek, kdy jsem za jednu noc, strávenou v horách, zřela 4 průlety jako na talíři 🙂 .

Kromě tohoto zážitku se mi dostalo požehnání ještě předchozích tří pozorování, kdy jsem v němém úžasu sledovala létající talíř nebo celou formaci, která nepředvídatelnými hravými pohyby nadpozemského typu, ozdobila nebe a pak najednou zmizela. Asi nemá moc smysl sáhodlouze popisovat jak to vypadá, jak se to pohybuje, jak to svítí a jaká nádherná energie z toho jde, neboť nevěřící Tomáše nepřesvědčím, což ani není mým záměrem a věřící – znalí, vědí sami a jen je potěším, že je opět o člověka víc, který s vesmírnými bytostmi má svůj několikerý příběh. Jediné, co k tomu řeknu bude, že když se opravdu setkáte s UFO, tak to prostě víte!

 

vesmirlaskaOtevřela jsem toto téma ne kvůli fascinaci, ale kvůli šíření lásky, která z tohoto celého spojení tryská. Když totiž někdo z lidí spatří skutečné UFO, tak každou buňkou svého těla a všemi vibracemi celého srdce VÍ, že se dotkl jiného existujícího světa a plesá nad nepopsatelným přílivem energie a krásy, která prolétne celým tělem i vesmírem.  Není to o mysli, která samozřejmě bez ustání nabízí milion a jednu variantu možností co jiného by to mohlo být, ale srdce je silnější. Ten fakt, že to skutečně existuje, v první chvíli změní pohled na vše a otevře naše vědomí dalším úhlům pohledu na sebe samé, na svůj přístup k životu, k okolí a celému našemu fungování ve Vesmíru. Až se rozechvění a emoce z takovéhoto nárazu reality zaintegrují v těle, vše se vrátí do normálu, protože fakt, že jsou všude kolem nás, mezi námi, nad námi i pod námi živé bytosti jiných světů, nás v každodenním životě zas až tolik neovlivňuje.

 

ufo9Při představě reálného setkání s mimozemšťany asi mnoho z nás pocítí strach z neznámého a neuvěřitelného.

Mozek by totiž po celoživotní masáži médii o absurditě života mimo naší Matku Zemi asi explodoval faktem, že je to vážně možné. Bohužel či bohudík nejsme jako lidstvo na takový blízký kontakt ještě dostatečně duchovně připraveni, proto se ani neuskuteční a tam nahoře dobře vědí proč… Z nevědomosti a strachu by vznikla panika, která by mohla vést až k násilí a to je to poslední, co by si poslové vzdálených světů přáli. Naše historické skutečnosti se vzájemnými setkáními jsou toho bohužel jasným důkazem – militarizace vesmíru, sestřelování neznámých objektů, přísné utajování, umlčování a zesměšňování všeho a všech, kteří hovoří na toto téma.

ufo11Důvodem je STRACH z chaosu, z otevření se možnosti žít a smýšlet jinak – svobodně – meziplanetárně a tím se stát špatně manipulovatelní, strach z kolapsu již tak krachujícího starého systému, který spoléhá na doprodej zbytků ropy a dalších nadužívaných přírodních zdrojů za nesmyslné peníze apod. Příliv mimozemských technologií – vědomí,  totiž skýtá pro hrstku vládnoucích, kteří sedí na informacích a hlavních tocích bohatství celé zeměkoule, devastující ztenčení příjmů a moci – MONEY TALKS.

 

ufo4Z vlastního nacítění vím, že jsou to mírumilovné bytosti plné lásky, které mají city jako my lidé, fyzickou schránku, která je smrtelná, vytvářejí rodiny a kmeny a naplňují beze zbytku svůj vědomý potenciál. Jejich technologie a míra schopností daleko převyšují i naše fantazie. Jejich holografické způsoby léčení, vysokovibrační přenos myšlenek – telepatie, teleport, materializace a dematerializace hmoty, technologie staveb z optických vláken, způsoby používání a zdroje nekonečné energie pro všechny a všechno, úroveň vědomého tvoření všeho kolem pouhými myšlenkami ve vteřině – vyšší dimenze než 3D a 4D, schopnost spojit se s otevřeným srdcem člověka, který je vnímá a miluje a objevit se mu, …

 

ufo12Nezříkám se myšlenky, že UFO může být projevem našeho Vyššího Já, které se určitým lidem manifestuje tímto, pro ně srozumitelným způsobem.

Kontakt s takovou civilizací je o absolutní Lásce.

Někdo řekne, že nejsou důkazy, ale jaký větší důkaz existence bychom chtěli, než je samotný prožitek spojení s Bohem při kontaktu s nimi? Hmota a její formy jsou pomíjivé a jednoduše padělatelné a mysl člověka je nastavená tak, že i kdyby se nám dostal do rukou prokazatelný kus kosmické rakety nebo těla Vesmířana, stejně by se nespokojila a bránila se argumenty strachu, že to žádný důkaz není. To, co prožijeme je jediná a neměnná pravda, kterou v těle pocítíme i za desítky let.

Jak říká stará moudrost: „Lidé zapomenou, co jste kdy řekli. Lidé zapomenou, co jste kdy udělali. Ale nikdy nezapomenou, jak se vedle vás cítili.“

Prožitek je ten největší argument a důkaz ze všech.

 

ufo15Setkání s UFO je jako setkání se se Zdrojem uvnitř nás samých při meditaci nebo tantře.

Mohu si to dovolit napsat, protože jsem všechny tři stavy zažila. Máte husí kůži, jste velmi povzneseni, probudí se ve vás rozpínající se mohutná energie, která ze středu našeho těla – ze srdce, tryská všemi směry, takže máte chuť roztáhnout ruce – křídla a letět, hluboko uvnitř jste v absolutním klidu, protože jste si vzpomněli, že to velmi dobře znáte a není čeho se bát, že jste Doma, cítíte každou buňku svého těla, která svítí, v tu chvíli se vám propojí tělo, mysl a Duše – srdce v jeden nekonečný bezčasý prostor, prostoupený Boží přítomností, kterou nelze popsat slovy jinak než neskonalý pocit štěstí a blaženosti – NIRVÁNA. Neexistuje nic jiného než vy v proudu Světla a Lásky. Ten pocit je kolikrát tak silný, že první bezprostřední reakcí bývá pláč. Nádherný, nepopsatelný pláč. Pocity vděčnosti, že vám bylo dáno to pocítit, že jste vydrželi ve své víře v existenci Jednoty – Boha, která má mnoho podob a forem a která se proměnila ve skutečnost a poznání, jež nám už nikdo nevezme!

 

ufo10Takový silný zážitek se bohužel nedá hned sdílet s nejbližšími, i když vámi svítí skrz na skrz a projevuje se čistou pulsující energií, která vám rozvibruje tělo i výraz ve tváři, i když nic neděláte. Ti se ve většině případů jen pobaveně pousmějí a myslí si své 🙂 A to je dobře! Ne všechno je pro všechny teď hned zralé. Proto není potřeba nikoho přesvědčovat, my sami jsme tím důkazem bez jakéhokoli úsilí.

 

Kolik je lidí na této planetě, tolik je i různých cest.

ufo5Každý máme tu svou – jedinečnou, každý jdeme svým tempem, svými uličkami, svými zkouškami, potkáváme své jedinečné učitele a žáky, používáme ku pomoci rozdílné prostředky (symboly, názvy, stravu, fyzickou praxi, meditaci, „čáry a kouzla“, životní styl, …), ale cíl je vždy stejný . Proto je dobré naučit se žít si své prožitky se sebou a neočekávat potvrzení zvenku, protože nikdo není jako my, nikdo neušel v našich botách, s naším příběhem jediný krok a tudíž jen my sami víme, co je naše pravda a to nejlepší pro nás. Naučit se velkorysosti, upřímnému naslouchání a zájmu o druhé bez souzení a přesvědčování, respektovat svobodu a dívat se na vše očima lásky.

 

ufo13V případě, že by jste se chtěli otevřít setkání s UFO, mohu vám jen z vlastní zkušenosti doporučit nezaměřovat se na chtění, chodit po světě s otevřeným srdcem, připustit si, že nejsme ve vesmíru sami, těšit se na setkání s nimi, ať už přijde kdykoli, jakkoli, kdekoli, odkudkoli – nic konkrétního neočekávat, nechat k sobě přistoupit pocit spirituální úrovně našich vyspělejších přátel, hodně pozorovat oblohu – ve dne i v noci, pro netrpělivé nejlépe odcestovat do Peru, a hlavně vnímat každou buňkou těla, že není čeho se bát a že vše je láska.

Až se vám tato možnost otevře, pochopíte o čem opravdu jsou tyto řádky…

 

Ráda bych se s vámi podělila o jeden z velké řádky dokumentů, které jsem před pár lety shlédla a našla si v něm to své. Nijak ho nechci komentovat, každému co jeho jest… Užijte si nezaujatě jeho sledování – viz níže…

 

ufonekV případě, že by někoho z vás toto téma a moje zážitky s ním spojené zajímaly více, napište, zavolejte, dejte vědět, ráda se o ně s kýmkoli podělím.

 

Buďme otevření a zázraky vstoupí do našich životů.

ℒℴνℯ ❤ Mia

 

 

ufo2Autor: Mia Weissová, foto: Google.com, slunecnyzivot.cz

 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě pokud bude připojeno jméno autora, aktivní odkaz na slunecnyzivot.cz a celá tato poznámka. Díky! Mia

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

7 Komentářů
  1. ahoj Mio
    Ja a moje nejlepsi kamaradka potrebujeme pomoc odbornika.
    Kamaradka se mi sverila, ze rano 1:45 9.11 2014 se v noci probudila. Zirala na zed a v kratkem okamziku uslysela priblizujici se zvuk nad strechou. Udava ze to urcite nebylo letadlo. Pry to znelo jako hodne hlucny motor auta . Vydesenim pry zkoprnila a zirala stale na tu zed na ktere se objevily 2 kruhove odrazy svetla v zelene a cervene barve. Rika , ze pry problikavaly a pak zmizely spolecne s hlukem. Pri vypraveni tohoto zazitku se mi rozbrecela v naruci , tudiz jsem ji slibila ze nekoho vyhledam a zeptam se. A tak se ptam uz jenom z toho duvodu ze me se koncem cervence tohoto roku prihodilo v 22:30 a nasledne ve 0:45 neco neuvritelneho co se mi spatne popisuje … Prosim poradte

    1. Hezký den Claudie,

      to, co vaše kamarádka zažila mohlo být cokoli včetně UFO, ale to se takto špatně posuzuje.
      Nevím, s čím konkrétně byste chtěla poradit.

      Není nutné mít strach. Strach vytváří venku ty skutečnosti, kterých se uvnitř – v naší hlavě obáváme. Já mám s UFO spojeny jen krásné pocity na základě mých zážitků a nic jiného nemohu tvrdit.

      Není čeho se bát. Otevřete se této možnosti a přijměte fakt, že Vesmír je nekonečný, plný nekonečných druhů bytostí a mnohé z nich jsou „dobré“ a vyspělé.
      V opačném případě s tím stejně nejde nic dělat, jen se strachovat.

      Mějte se krásně a pozdravujte kamarádku.

      Mia 🙂

    2. Bylo to už kdysy dávno. Stalo se mi něco úplně stejného 1996 . Opravdu na energetické úrovni tohle děje. Je lepší se od toho odpoutat. podívat se jestli doma nemá něco šlatného.Změnit život okolo sebe. Odpoutat se špatných energií. Snažit se očistit. Nasměrovat jinam.Nedovolit jim zkoumat se a nechat se unášet. Jinak v hmotném těle se může tím ukázat na naše rozladění nemocí. Necítila jsem to pozitivně. Všem se to začalo dít kolem mě noc co noc. Život se všem v tu dobu obracel vzhůru nohama. Nějak nás to i spojovalo.Ukázalo něco nového.

  2. Zdravim,
    nedavno jsem objevila Vas web a moc se mi libi, tak se pravidelne chodim divat na dalsi zajimave informace. Hlavne ocenuji, ze obsahuje mnoho temat a neni zameren jen jednim smerem. Tak zde clovek vzdy objevi neco zajimaveho. Na konci clanku o UFO pisete, ze pokud ma nekdo vetsi zajem o sdeleni Vasich zazitku s timto fenomenem, tak ma napsat. A ja mam zajem. 🙂 Pred 2 lety jsem se tomuto tematu otevrela … a zacaly se davat veci do pohybu. Dostala jsem pro sebe dukazy o tom, ze nejsme sami, jen nemam s kym si o tom promluvit a s kym porovnavat. Zatim nechci ale o tomto hovorit otevrene na webu, kde si komentar muze precist kazdy. Pokud tedy mate chut a cas si na toto tema se mnou pohovorit, tak napiste prosim na mou email adresu.

    1. Milá BP 🙂

      díky za milou zprávu.

      Moc ráda s vámi toto téma proberu, jen mám teď požehnaně práce a 4 měsíční holčičku, tak už nemám moc času nazbyt.
      Kdyby vás ale cokoli zajímalo, napište mi na email info@slunecnyzivot.cz a já se vám pokusím odpovědět.

      Mějte se krásně,
      Mia

  3. Ahoj Mio,
    chtěla bych se zeptat na takový hloupý dotaz… ale co si v tom případě myslíš o jejich únosech? Zabíjení zvířat? Kruhy v obilí?
    Článek jsi napsala krásně, ale mě toto téma k smrti děsí. Tak se prosím nezlob a neber to jako rýpání. Jen bych to ráda viděla i z jiné strany, než kterou nám všichni nutí prostřednictvím filmů a různých článků apod.
    Přesto si myslím, že jsem už ušla dlouhou cestu a vídám věci, které vím, že úplně vidět nejsou, auta i jakási ,,světýlka“ podobné hvězdám. Z toho mám radost a jsem za to vděčná. Na oblohu ale záměrně nekoukám, právě z tohoto důvodu, že bych tam možná mohla NĚCO vidět. A to já NECHCI. Z důvodu strachu…
    Moc Ti děkuji za případnou odpověď a přeji krásný den, Eva

    1. Milá Evo,

      díky za zprávu a omlouvám se za zdržení v odpovědi.

      Po létech zkoumání, zkoušení a objevování už vím, že vše je o projekcích vnitřního světa ven a vše venku nám jen ukazuje obsahy našeho vlastního nevědomí, které si sami neuvědomujeme. Díky tomu máme možnost na sobě pracovat a posouvat se.

      Čehokoli se tedy bojíš venku, je jen tvůj démon a vše, čemu věříš se stává tvou osobní realitou. Není nic obecného.

      Rozhodni se proto sama, v jakém Vesmíru chceš žít a ten zažiješ 😉

      Není to žádná ezoterika, ale vědecky podložená kvantová mechanika.

      Měj se krásně,
      Mia

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.