Domácí bio tělový krém

krem1-300x225Jestliže se zajímáte o kvalitu a složení tělové kosmetiky a není vám jedno, co do svého těla dostáváte a navíc jste experimentátoři a rádi zkoušíte nové věci, mám pro vás recept na vlastní tělový krém, který si zamilujete.

 

 

V receptu uvádím jako vonnou složku vanilku, ale je na každém nosíku, jaký éterický vonný olej zvolí, pro maximální požitek smyslů.

 

Ingredience:

2 lžíce bambuckého másla
2 lžíce panenského kokosového oleje
4 lžíce oleje ze sladkých mandlí
1/2 lžičky čistého vanilkového oleje nebo jiného éterického oleje podle vašeho výběru

Příprava:

Smíchejte všechny přísady dohromady, můžete použít mixér. Lžící krém přendejte do tmavé skleněné dózy, která nemusí být bezpodmínečně uzavíratelná, stačí přes to natáhnout plátýnko s gumičkou nebo stuhou. Použít také můžete čistou skleničku od již spotřebovaného krému.

Skladujte v lednici po dobu až šesti měsíců. Ale to nikdy netrvá tak dlouho 🙂
Celkové množství z těchto poměrů je cca 4 dl krému.

V lednici krém stuhne, ale když si naberete trochu do dlaní a krátce promnete, začne se rychle rozpouštět a příjemně se aplikuje.

Doporučuji výrobu tohoto krému i jako milý dárek kamarádce nebo mamince, který bude o to cennější, že ho vyrobíte vy a s láskou.

 

Zkoušejte, mažte se, voňte a užívejte si chvíle a pozornost, kterou dáváte jen sobě.

 

healthyblenderrecipes
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

2 Komentářů

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.