Co nám říkají sny podle pentagramu?

senPřišel jsem z venku celý rozčílený, že tady musím čuchat ty smrady linoucí se z komínů. Šel jsem si lehnout a ještě když jsem ani nespal se mi zdálo že létám, že jsem pták, ruce jsem měl položeny na plicích a byl jsem vyčerpaný. V ten den mi dockvaklo, že určování toxicity podle snů i podle gestikulace má své opodstatnění, protože všechno naznačovalo na zatížený okruh plic.

Tento poznatek pro mě znamená revoluční změnu života, ale i života všech lidí, kteří jsou ochotni na sobě začít pracovat. Uvědomte si totiž, jak je všechno provázané, toxicita v našem prostředí zatěžuje naše tělo, což následně zatěžuje naši psychiku, my jsme unavení a nic se nám nechce dělat, v ničem nevidíme smysl, nebo nemůžeme najít své uplatnění, pak se cítím skleslí, nejsme produktivní a neplníme si své cíle. A kde díky tomu jsme? Můžeme být v našem životě totálně zasekaní, nebo s tím konečně můžeme něco udělat!

 

Sny nám pomohou určit toxicitu vnitřního prostředí

Sny jsou našimi velkými průvodci. Jistě existuje spoustu výkladů a návodů, co můžeme se sny dělat. V tomto článku vám však předložím význam vašich snů podle pentagramu. Když se vám totiž zdají sny, vždycky to něco znamená. Já osobně sny rozlišuji na sny budoucích zážitků (možná je nemáte, ale mě se takovéto sny zdají často, o tom, co se odehrává ve dnech, které mě čekají), dále sny s pozitivním nábojem (s těmito sny není třeba nic dělat, prostě si je užívejte, je to určitý léčebný proces) a sny s nepříjemnými pocity. Poslední skupinu snů, tedy sny s nepříjemnými pocity se budu snažit rozklíčovat v tomto článku. Jakmile budete mít povědomí o tom, co určitý sen znamená a o tom, jaké orgány ve vašem těle máte toxicky zatíženy, ihned pochopíte, jak to spolu velice dobře souvisí a sami si tak budete moci jednotlivé indicie propojovat do souvislostí.

 

Příklad mých osobních varovných snů

senV úvodu jsem uvedl motiv, který se mi zdál před měsícem, tedy o létání. Jen co jsem zavřel oči, už jsem se vznášel ve vzduchu. Dělo se tak už v průběhu mojí detoxikace. Záhy na to jsem si však vyjevil mé děsivé sny z dětství. Zcela určitě jsem si je pamatoval a docela konkrétně bych je mohl popsat. Kdybych tyto sny popsal nyní sobě jako dospělé osobě, dokázal bych si nyní podle nich určit bioinformační přípravky, které by mi pomohly. Tak třeba v dětství jsem měl sen, kdy se točím v kruhu a padám, ocitl jsem se jakoby v samotném zemském jádru. Bylo to zrovna tehdy, když jsem měl vysoké horečky a ležel jsem v posteli. Tento sen jasně ukazuje na zatížený okruh sleziny. Slezina v pojetí tradiční čínské medicíny plní také svou protivirovou úlohu, což pro období mé nemoci mohu jasně spojit s tím, že jsem byl “zasažen” virovou infekcí, proti které se mé tělo bránilo. Čtěte dále, ať můžete podle těchto indícií určit, co s vámi ve skutečnosti je.

 

Srdeční okruh

Pro srdeční okruh jsou typické sny o slunci, o ohni, o srdci, o krvi, disponuje zde rudá, krvavá barva. K srdečnímu okruhu patří také strach o život, jak svůj, tak i blízké osoby. Může se vám proto zdát o smrti blízkých příbuzných, nebo o vaší vlastní smrti. Patří zde také všechny možné sny s velkým citovým prožitkem vůči druhé osobě – jedná se o lásku, ale i o ztrátu lásky, nedostatek lásky apod.

 

Slezinový okruh 

Slezina je spojena se zemí, proto se vám může zdát o zemi samotné, o hlíně, nebo i o jídle, o hostinách, o oslavách. Ve snech se můžete propadat k zemi, nebo se můžete nacházet uvnitř v zemi, jako například ve sklepení, v podzemí, můžete také hledat poklad v podzemí, nebo se vám může zdát o penězích, o tom, jak získáváte poklad. Patří zde také veškeré situace, kdy jakoby padáte k zemi, například ve výtahu, na schodišti, zakopáváte nebo máte nejistou půdu pod nohama, ve snu se bortíte k zemi. Také se vám může zdát o těžkých zvířatech, kteří spásají hodně potravy, jako například sloni nebo dinosauři.

 

Plicní okruh

Jak už jsem psal v úvodu, sny spojeny s plícemi jsou často sny o létání, může se vám zdát o létání v oblacích, můžete se na chvíli ve vašem snu stát letícím ptákem případně také létajícím hmyzem, nebo jakýmkoliv létajícím dopravním prostředkem, nebo můžete být v tomto letícím dopravím prostředku, můžete se jakoby dívat z okénka letadla, nebo můžete vykukovat z okna či z rozhledny apod. Dále se vám může zdát o kovových předmětech a nástrojích, jako třeba o nožích, zbraních, tancích atd. Jsou to i takové sny, kdy pociťujete velký smutek a žal nad konkrétní situací.

 

Ledvinový okruh

Ledviny jsou spojeny se zimou, a to se vám může také projektovat ve snech. To znamená, že se můžete nacházet v zimní zasněžené krajině, případně ve vodě nebo někde u vody, zpravidla na velice chladném a ponurém místě, kde vám není moc příjemně. Také se vám může zdát o dopravních prostředních plujících po vodě, tedy o lodích, parnících, vorech, motorových člunech atd. Nebo se vám může zdát o mořských živočiších, o životě pod vodou, popřípadě se můžete sami stát mořským živočichem jako např. rybou, verlybou, rakem, tuleněm, medúzou apod. Může se vám také zdát třeba o tom, že něco nestíháte, nebo že nemáte něco dodělaného, ačkoliv víte, že jste to již úspěšně splnili.

 

Nemám to dodělané a bojím se, jak to dopadne

strachKrátká vsuvka, kde prozradím něco málo ze svého života. Myslím si však, že různé strachy o tom, že něco nezvládneme, si nosíme od dětství všichni, jsme tím doslova očkovaní, jak to bude strašné a jak dopadneme špatně. Jsou to jen naše vlastní strachy, které pak v životě musíme žít. Tyto strachy nám v našem životě nedovolí udělat žádnou změnu, vykročit do neznáma… V mém životě se to ve snové rovině projevovalo tak, že jsem měl sny o tom, jak jsem ve 4. ročníku a mám před sebou maturitu, bál jsem se, že ji neudělám, ačkoliv jsem věděl, že maturitu již mám dávno za sebou, a to dokonce se samými výbornými. Pokud i vás nenechá podobný sen na pokoji (nezvládnu to, nestihnu to udělat), začněte s detoxikací ledvin.

 

Jaterní okruh

Játra jsou spojeny se vším zeleným a s vegetací. Může se vám třeba zdát, že jste se ocitli v pralese, v bujné vegetaci, ze které se nemůžete dostat ven. Nebo se můžete ocitnout někde na paloučku, v lesním háji, na trávě apod. Dále jsou to velice akční sny, které jsou zpravidla plné agrese. Může se jednat o rodinné hádky, ale i o diktátorství, vojevůdství, vojenské prostředí… Sem patří také všechny sexuální sny, sny o vlastní nahotě, kdy se za ni zpravidla stydíte. Ve snech se vám mohou také projektovat druzí zlí lidé, lidi, kteří nás pravidelně straší a my se proti nim nedokážeme postavit čelem.

 

Vaše sny berte jako indicie k detoxikaci 

A co teď s tím? No, asi jste pochopili, že tento článek není snář. V tomto článku můžete najít jednotlivé indicie pro začátek detoxikace vašeho těla. Ve vašem životě zaznamenáte úspěch jedině tehdy, když určíte, co vás brzdí, a když s tím dokážete účinně pracovat. Vaše sny vám pomáhají rozklíčovat vaše životní brzy, čili toxické zatížení vašeho těla, jen jste si to možná doposud neuvědomovali, protože jste nevěděli, k čemu si váš sen máte přiřadit. Tak teď už to víte. Pokud jste tedy zjistili, jaký okruh/y máte zatížený/é, doporučuji vám začít s detoxikací pomocí bioinformačních preparátů Joalis. Po vyplavení toxinů z vašeho těla se budete cítit jako v novém těle, budete mít spoustu energie a životního náboje, díky kterému si budete moci plnit vaše životní cíle.

Přeji vám tedy, ať je vám skvěle co nejdříve!

 

Autor: Pave Chodil, foto: Pinterest, www.slunecnyzivot.cz

Pokud máte chuť sdílet článek na vašich stránkách, směle do toho, jen prosím o uvedení jména autora, případných zdrojů, odkazu na www.slunecnyzivot.cz a této poznámky

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

11 Komentářů
  1. Vykládám sny cca 20let, ale tohle mě nenapadlo. Díky za námět k zamyšlení. U něčeho musím uznat, že to dává smysl, ale u některých věcí si zas až tak jistý nejsem. Škoda, že je to jen nastíněno. Chybí mi tam proč zrovna tohle a ne něco jiného. Z čeho jste čerpal při svých úvahách? Zasloužilo by si to rozvést více 🙂

  2. Co si myslet když mě budí hovor s někým a po probuzení ještě slyším jak hlasitě mluvím.pokaždé jiné několikrát za noc ,ale oproti snům si nepamatuji, sny často ano do detailu
    Tyhle hovory vnímám nejsou mi milé

  3. Velmi zajímavý článek. Takový výklad snů by mě teda snad nenapadl, nicméně díky tomu, že teď čerstvě studuji čínskou medicínu mi hodně informací zapadlo, pentagram je vážně úžasný. Sny mívám každou noc, v poslední době jsou ale spíše chaotické, jednou příjemné, pak zase něco s někým řeším a nechybí ani emoce, které když ve snu prožívám mi fyzicky při spánku projíždějí tělem. Někdy se probouzím docela ztuhlá. Myslíte si, že by to mohlo souviset například s celkovým chaosem energie v těle? Dá se takováto různorodost vyložit dle vašeho-čínského systému?
    Velice děkuji za názor

    1. Ano, sny skutečně odráží to, co si neseme v sobě, v našem podvědomí. Ale asi jste na správné cestě, když studujete čínskou medicínu. Ať vám to brzy pomůže!

  4. článek velmi zajímavý 🙂 moc se omlouvám za rýpnutí, ale slovní spojení „patří zde“ není správně, ptáme se kam a ne kde, správně má být „patří sem“.. omlouvám se, nedalo mi to, protože už se s tím setkávám po několikáté…ale jinak vaše články čtu moc ráda, jsou velmi inspirující !!!! něco na tom určitě bude… 🙂

    1. Děkuji Vám za Váš komentář a máte jistě pravdu, ve stylistice nejsem úplně dokonalý. Možná by články mohly procházet nějakou korekturou, nicméně na tomto médiu to není myslím potřeba. Úpravy v tomto článku může provádět pouze Michaela, takže možná, když na Váš komentář narazí, tak to upraví.

  5. A když jsou mé sny o létání nádherné ?
    (Moc si to užívám) 🙂
    Ptám se proto, že sny pro různé okruhy zde popisujete většinou jako ne moc příjemné až nepříjemné.
    Děkuji.

    1. Sny se dají vykládat z více úhlů pohledu. Sny nám mohou pomoci určit patologickou informaci v těle, a proto může být tento článek dobrým vodítkem pro nemocné lidi, kteří se snaží detekovat, jaký okruh orgánů je zatížený. Po detoxikaci či uzdravení organismu však jsme v kontaktu se snovou rovinou nadále, pokud tedy máte příjemné sny, myslím si, že je to v pořádku a výklad patří do rukou astrologů. Ale pokud se například váš zdravotní stav, myšleno i psychika střídá – někdy si to užívám a jindy ne, doporučují vám detoxikovat plicní okruh.

    2. Ta myšlenka je zajímavá a docela mě nahlodala… s takovýmto pojetím jsem se nesetkal, ale musím říci, že některé věci souhlasí s tím, co je napsáno, dle mě. Má to logiku. Nicméně asi bude podstatné v jaké fázi zdravotního stavu se nacházíme.

      Pokud je u nás vše v pohodě a přesto máme sny, které jsou „trpké“, či jsme v nich ve stresu, tak to spíše souvisí s naší psychikou a našimi postoji k životu. Pokud jsme nemocní, nebo si procházíme změnou zdravotního stavu, tak to může naznačovat právě na tohle vysvětlení.

      Ale jak to člověk pozná, že prochází onou změnou a že to není o psychice? hm?

      Osobně dělám lidem sny tak říkajíc na míru, tedy podle toho, jaký mají život, co se jim událo a dle toho pak přizpůsobuji výklad. Bez těchto informací může vykladač dojít k mylným závěrům. Osobně snáře zavrhuji, jelikož tam není popsáno co, jak a proč… tento můj snář je tedy dělán jinak, vysvětluje hesla na různých situacích, které jsou vlastně stěžejní pro správný výklad snu.

      Ale zpět k tématu… Jelikož mě to celkem nadchlo, tato myšlenka, tak se tím budu do budoucna zabývat a zkusím to rozebrat více podrobně, jelikož tohle si zaslouží podrobnější výklad. A´t už proto, že je to stroze napsané, tak i proto, že je třeba podchytit správně ty situace ve snu a ještě více to zkonkretizovat, aby nedošlo k mýlce. Není nad to, když člověk ví, co se s jeho tělem děje, ale zase na druhou stranu je třeba napsat to tak, aby zde nebyly zbytečné obavy z nemoci, jelikož bychom si ji mohli tímto přivolat, když na ni budeme myslet a živit tuto myšlenku.

      Jedna věc je aplikovat teorii na praxi a duhá praxi na teorii. Z toho tedy vyplývá, že bude třeba více informací, což dle mě zabere tak rok dva (v průměru vyložím za rok cca 20.000 snů), než se doberu ke skutečným výsledkům, které se pak dají aplikovat na život spojený s výkladem snů. Zaměřím se na to, pozjišťuji okolnosti a následně to pak dám do svého snáře (s dovolením autora článku – spolupráci se nebráním).

      Hezké dny a plno krásných snů přeji 🙂

  6. Moc díky za článek. Sny se dají vykládat neskutečně mnoha způsoby a o téhle symbolice slyším fakt poprvé. Rozhodně má něco do sebe 🙂

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.