Očista plic

pliceExistuje mnoho lidí, kteří nikdy nekouřili cigarety a stále mají plicní problémy, zatímco jiní jsou aktivními kuřáky třeba 40 let a jejich plíce jsou naprosto v pořádku. To vše záleží na stavu a odolnosti našeho organismu. Podělíme se s vámi o několik cenných doporučení, jak očistit své plíce jednoduše do 48 hodin.

Před zahájením procesu detoxikace je nutné vyjmout z jídelníčku všechny mléčné výrobky, protože tělo se potřebuje zbavit toxinů. Provádění detoxikační kůry současně s konzumací mléčné stravy by bylo naprosto neefektivní.

1. Před prvním dnem režimu vypijte před spaním šálek bylinného čaje, navozujícího dobrý spánek, jako například meduňka, kozlík lékařský nebo třezalka. To uvolní toxiny ze střev. Plíce nesmí být přetíženy těžkou prací jakékoliv jiné části těla v průběhu čištění.

2. Vymačkejte dva citrony do 300 ml vlažné vody a vypijte před snídaní.

3. Vypijte 300 ml čerstvé grapefruitové šťávy. Pokud má někdo s chutí tohoto citrusu problémy, může jej snadno nahradit ananasovou šťávou.Tyto šťávy obsahují přírodní antioxidanty, které zlepšují dýchací systém.

4. Vypijte 300 ml čisté mrkvové šťávy mezi snídaní a obědem. Mrkvová šťáva pomáhá alkalizovat krev během třech dnů čištění.

5. Dále je nutné vypít 400 ml šťávy bohaté na draslík během oběda. Můžete si odšťavit tzv. draslíkovou směs z mrkve, celeru, petržele a špenátu. Draslík působí jako tonikum pro čištění. Než půjdete do postele, vypijte 400 ml brusinkové šťávy. Pomůže v boji proti bakteriím v plicích, které mohou způsobit infekci.

Každodenní 20-ti minutová koupel (během očistné kůry) umožní tělu, díky pocení, zbavit se více toxinů. Také následná masáž lufou, krásně tělo pročistí a uvolní.

Očistu plic můžete doplnit též blahodárnou inhalací eukalyptu. Nakapejte 5-10 kapek 100% bio eukalyptového oleje do misky s vroucí vodou. Přes hlavu si dejte čistý ručník a inhalujte páry eukalyptu, dokud nevychladne.

 

Hodně štěstí!

Michaela

dobrazona
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

9 Komentářů
  1. Rada bych dostavala Vase rady a na vody do sbeho emejlu Dekuji

  2. Dobrý den, asi hloupý dotaz, přesto: Je možné ty štávy nahradit klasickým smoothie z těchto ingrediencí? Např. ráno ananas + hruška + salát polníček?

    1. Milý Zdeňku,

      šťáva je účinnější, rychleji reaguje s buňkami, neboť je bez vlákniny. Pokud si ale chcete dělat smoothies, klidně můžete, efekt to má samozřejmě také.

      Michaela

  3. Dobrý den, možná jsem něco přehlédl, prosím o doplnění. Krok č. 1 a 2 chápu. Krok č. 3 – kdy mám vypít tu grepovou šťávu? Místo snídaně, při snídani, po snídani? Vynechat mléčné, OK a co ostatní – pečiva, maso, sladkosti?

    Děkuji moc za uveřejnění článku.
    Tom

    1. Dobrý den Tome,

      tu grepovou šťávu vypijte před snídaní, po citrónové vodě a pak si dejte snídani. Nejlépe bez mléčných produktů a pečiva, takže ovoce nebo zelenina, polévka nebo jáhlová/pohanková/quinoa kaše se semínky a sušeným ovocem.
      Sladkosti se nikdy nedoporučují 🙂
      Maso můžete, nejlépe v bio kvalitě.

      Hodně štěstí.
      Michaela

  4. Připojuji se také k dotazu Davida viz.výše. Jsem na RAWstravě.Díky za odpověď. Navíc- tvoje příspěvky čtu vždy a se zájmem. Zdravím,D.

    1. Dobrý den Taro,

      jste-li na raw stravě, není co řešit, držte se jí. Klidně si dejte k očistě smoothie, zeleninový salát nebo cokoli, na co máte chuť.
      Raw strava léčí sama o sobě.

      Mějte se,
      M.

  5. Chtěl bych se zeptat při tomto očištění mužů normálně jist ? Nebo je to založeného na proplachnuti těla jen těmi šťávami .Děkuji.

    1. Dobrý den Davide,

      můžete „normálně“ jíst, nejlépe s vynecháním mléčných výrobků, sladkostí a pečiva, neboť takové jídlo vytváří v těle hlen.

      Zaměřte se na velký přísun ovoce a zeleninových salátů, můžete si dát i polévku, pohanku/jáhly/quinou/celozrnnou rýži a kaše z nich se semínky, oříšky a sušeným ovocem, luštěniny a můžete si dát i porci kvalitního masa.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.