Přírodní spalovač tuků – efektivní nápoj za pár korun

citrónyKdo si přeje pročistit své tělo a zbavit se přebytečných kil, může kromě úpravy svého jídelníčku a zařazení příjemného pohybu každý den, vyzkoušet i tento přírodní nápoj, na jehož přípravu najdete ingredience ve své kuchyni a s jehož výsledky budete opravdu spokojeni. 

I když vás možná kombinace těchto ingrediencí překvapí a asi pro vás nebude přímo lahůdkou číslo jedna, věřte mi, že jde o velmi účinný nápoj, který již mnoha lidem odpomohl od faldíků. Jde o zdravý, zcela přírodní a bezpečný nápoj, který si můžete jednoduše připravit sami a to za pár korun a dostat se tak rychle do formy. Jeho příprava je navíc velmi jednoduchá a časově nenáročná.

 

Recept na spalovač tuků:

Složení:

  • ocetjedna lžíce jablečného octa
  • půl lžičky mletého chilli
  • šťáva a kůra z jednoho bio citronu
  • 240 ml horké vody

Postup:

Nastrouhejte na jemném struhadle citrónovou kůru a zalijte ji horkou vodou. Pak přidejte jablečný ocet, citronovou šťávu a chilli. Promíchejte nápoj před každým douškem a pijte ho po každém jídle.

 

Proč je tento nápoj tak dobrý?

Chilli pomáhá lepšímu a rychlejšímu trávení, zlepšuje metabolismus a podporuje spalování tuků. Konkrétně látka Kapsaicin, obsažená v chilli, stimuluje nervový systém k produkci tepla v organismu, které posiluje rychlé spalování kalorií.

Citron obsahuje látku, která zpomaluje ukládání tuku. Jeho kůra obsahuje Policosanol, který pomáhá při spalování již uložených tuků.

Jablečný ocet, také pomáhá spalovat tuk v organismu.

Vyzkoušejte tento nápoj sami a uvidíte, jaké skvělé účinky má.

Další tipy na hubnutí naleznete v sekci Hubnutí.

Michaela

yourhealthypage
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

27 Komentářů
  1. Ahoj Miško.Čím je lepší ten bio citrón od toho obyčajného?A cvičiť moc nemôžem a v práci mám prácu stojatu,sedavu a občas chodím,ale nič moc.Myslíte že keď si budem robiť sklapacky ráno a večer tak po 30 bude to stačiť? Cvičiť nemôžem kôly rukám a tiež aj nohám,a nemôžem si pomôcť.A to som hrávala závodne voleybal a hádzanú.Tomáňová Eva

  2. Ahoj Miško.Chcela som sa spýtať som s prckom na materský a pribrala som 15kg.Teraz to potrebujem zhodiť.Ale mám niekoľko zdravotných problémov.Som po tazkej tromboze, mám astmu a zuzenu aortu k srdcu.Môžem to piť? Je tu nejaká istota že naozaj shubnu?A za jak dlho môžem očakávať výsledky,keď to budem piť pravidelne?Ďakujem za odpoveď Eva

    1. Milá Evo,

      tento nápoj je čistě přírodní a neměl by způsobovat problémy, stejně se ale poraď se svým lékařem. Pokud ještě kojíš, tak ho nedoporučuji.

      Co se týče zhubnutí, tak určitě zhubneš, přizpůsobíš-li k pití také svou stravu a pohyb. Nelze očekávat zázraky bez snahy. Toto je pomocník, vykonavatel jsi TY!

      Držím Ti palce,
      Michaela

  3. Dobrý den.
    Mohl bych vědět o tom více…..
    Jak a kdy se to přesně pije (kolik toho)
    Atd.
    Předem děkuji.

  4. Dobrý den Míšo, dá se použít Kajenský pepř místo klasického chilli? děkuju 🙂

  5. Zdravím,může být kůra z normal.citronu,bio tu nemáme v obchodě :-(.A má se to scedit? Díky

    1. Ano, může, ale dobře omyjte kartáčkem a lepší necedit.
      M.

  6. Dobrý den, je možné si znásobit množství a udělat zásobní roztok na celý den do školy/práce?? Myslíte, že to vydrží ?
    Díky Barbora

    1. Nebála bych se toho. Dala bych ho termosky, ale uvidíte.
      M.

  7. Dobrý den.. Má to pálit jako čert? 😀 Pokud opravdu bude pálit tuky tak jak pálí na jazyku, tak vydržím všechno 🙂

    1. Ne hned z konvice, aby se nezničily vitamíny v citrónu. Aby byla voda teplá.

  8. Hezký den Míšo 🙂 a děkuji za další zajímavý článek 🙂 Já sama spalovat nepotřebuji, nemám celkem co,ale i tak si každé ráno dopřávám sklenici vody s citronem na lačný žaludek 🙂 Myslíte,že i to v tomto směru pomáhá, nebo je nutné přidat i chilli a ocet,aby byl efekt opravdu vidět? A co třeba nápoje ze syrovátky? Pěkný den …….. a děkuji 🙂

    1. Dobrý den Marťo,

      voda s citronem je skvělá i bez všeho ostatního. Kořením a octem ji vylepšíte a tělo samozřejmě více povzbudíte, ale nepotřebujete-li spalovat, nemusíte to dělat (každý den). Vyzkoušejte a uvidíte sama.

      Nápoj ze syrovátky je moc fajn, ale ne každý ho snese. Jestli vám dělá dobře, pijte ho.

      Mějte se fajn,
      Michaela

    1. Toto je množství na jeden drink 🙂

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.