Přírodní domácí recept na očistu cév

citron cesnekZdraví celého našeho těla závisí ve větší míře na dobře fungujícím krevním oběhu. Proto by měly být naše cévy čisté, pružné a silné. Očista cév nám nejenom vyčistí naše cévy, ale je také skvělou prevencí před nepříjemnými nemocemi jako diabetes, vysoký krevní tlak, mrtvice nebo srdeční infarkt.

Nabízím vám jednoduchý domácí lék, který váš krevní oběh účinně očistí a nalije vám doslova novou krev do žil.

Ingredience:

  • 5 neoloupaných citronů (nejlépe v bio kvalitě)
  • 30 oloupaných stroužků česneku
  • 1 litr perlivé vody

Příprava:

V předvečer namočte citrony do slané vody a ráno je dobře osušte.
Nakrájejte citrony na kousky a spolu s česnekem je dejte do mixéru.
Vše dobře rozmixujte. Přidejte 1 litr vody. Nyní nalijte směs do hrnce a přiveďte k varu. Jakmile směs dosáhne bodu varu, ihned odstavte. Pak nalijte hotovou směs do sklenice, uzavřete a dejte do lednice.

Užívání:

50 ml tohoto nápoje byste měli vypít před vaším hlavním jídlem – snídaní nebo obědem. Kůru dodržujte tři týdny a pak následuje osm dní pauza. Poté pokračujte v kůře až do vypití celé dávky. Tato léčba může být provedena každoročně. Pokud léčbu dokončíte, výsledky budou více než patrné.

Kombinace česneku a citronu je nejvhodnější kombinací k očistě cév. Tento recept oživuje celé tělo a zvyšuje jeho látkovou výměnu. Tento zázračný nápoj vás ochrání před všemi kardiovaskulárními onemocněními.

Další dva velmi účinné a levné recepty na očistu cév naleznete v článku Očista cév.

Hodně zdraví.

 

Michaela

naturalcuresandhomeremedies
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

5 Komentářů
  1. Objevila jsem Váš recept na čištění cév=5 citronů,30 stroužků česneku….tovše rozmixova a svěřit.Je třeba před nalitím do sklenic přecedit,nebo se to užívá tak husté?Děkuji za odpověď!

  2. Vyzkouším,děkuji:-)Myslíte,že může tuto kůru mít i člověk s bypasem?Fischerová

    1. Nejsem lékař, ale myslím, že ano.
      M.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.