Udělejte si přírodní botox – recept jen ze 3 ingrediencí

botoxNaše pleť dostává časem, sluncem, nemocemi, nesprávnou životosprávou, únavou, stresem, kouřením a trápením se pěkně zabrat. Abychom ji dostali rychle do kondice bez drahých anti-aging krémů a bolestivých kosmetických procedur, tak kromě nápravy výše zmíněného je tu jeden recept, který zafunguje okamžitě, je levný, zdravý, přírodní, funkční a dokážete si ho vyrobit sami a to velmi rychle bez velkých příprav.

Ingredience:

  • 1 lžíce zakysané smetany
  • 5 lžic mrkvové šťávy
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu

Příprava:

mrkev smoothieOpatrně rozpusťte 1 polévkovou lžíci kukuřičného škrobu v polovině sklenice vody. Přidejte 100 ml vroucí vody a vařte na mírném ohni, dokud směs nezhoustne.

Nechte mírně vychladnout a pak přidejte zakysanou smetanu a čerstvou mrkvovou šťávu a dobře promíchejte. Vyčistěte si důkladně tvář a aplikujte na ní tuto přírodní botoxovou směs. V klidu si lehněte a nechte směs působit zhruba 25-30 minut. Po uplynutí doby důkladně opláchněte teplou vodou a aplikujte na tvář váš výživný krém. Zbytek masky uchovávejte v lednici.

Chcete-li dosáhnout lepších výsledků, doporučuji před aplikací provést peeling tváře. Přírodní recepty na peeeling najdete v článcích Přírodní péče o tělo, Přírodně na pleť a její nerovnováhu a Cukr jako pomocník v domácnosti, kosmetice i v nemoci.

Pro dosažení optimálních výsledků použijte botox tři dny po sobě.

Taková příjemná maska odstraní známky únavy a stresu, zjemní vrásky, hydratuje pleť a promění ji v samet.

 

Michaela

rawforbeauty
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

1 Komentář
  1. Zdravím, mě ta maska v lednici vydržela 3 týdny.. Pak splesnivela… Musela jsem ji vyhodit, celkem velké množství.. Škoda..

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.