Přírodní recept na vyprázdnění střev, zlepšení zažívání a odstranění nadýmání

Trávicí systém je komplexní mechanismus, který reaguje na vše co jíme, pijeme a prožíváme. Ve střevech je uloženo 80% imunity a proto je velmi důležité jim věnovat svou pozornost, abychom zůstali zdraví. Pokud se vaše strava skládá z velkého množství bílé mouky, masa, hydrogenovaných tuků, cukru, alkoholu, zpracovaných potravin a navíc jíte často ve stresu, zastavte se. Toto je totiž cesta k mnoha závažným chronickým onemocněním, včetně rakoviny.

Očista tlustého střeva alespoň dvakrát ročně je zdraví velmi prospěšná, pokud konzumujete výše popsanou stravu, tak téměř nezbytná. Očista střev je důležitým úkolem, který eliminuje přebytečný odpad z těla a brání dalšímu hromadění toxinů a následným zdravotním problémům.

Jak jednoduše očistit střeva bez klystýru

Dnes jsem se rozhodla nabídnout vám jednoduchý recept, který podpoří očistu vašich střev. Pokud trpíte na zácpy, nadýmání a trávicí obtíže, je pro vás dokonalý. Ať už potřebujete neinvazivní očistu střev nebo se jen rychle vyprázdnit, pojďte do toho!

Ingredience:

  • 150 g  švestek
  • 150 g datlí
  • 5 šálků vroucí vody

Postup:

Přiveďte v hrnci vodu k varu.

Přidejte na plátky nakrájené švestky a na kousky nakrájené datle.

Snižte teplotu a na mírném ohni povařte ingredience po dobu zhruba 15 minut.

Potom odstavte a nechte vychladnout.

Přelijte pastu do uzavíratelné sklenice a dejte do lednice.

Užívání:

Každé ráno na lačno užijte polévkou lžíci této švestkovo-datlové pasty.

Vše o trávicí soustavě

Starý tibetský recept na očistu organismu a hubnutí

Jak očistit své tělo od parazitů a normalizovat svou váhu

Šťáva na vyčištění tlustého střeva, zažívací potíže a hubnutí

Hodně zdraví!

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

1 Komentář

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.