Jak dosáhnout všeho, po čem toužíte – vyzkoušené tipy z mého naplněného života + chybný výklad zákona přitažlivosti

Zákon rezonance neboli přitažlivosti má bohužel mnoha lidmi propagovaný chybný výklad v tom smyslu, že se zaměřuje pouze na pozitivní myšlení, které by vám mělo pomoci k tomu, dostat se tam, kde chcete být, mít to, co chcete mít, dosáhnout všeho, po čem toužíte a cítit se tak, jak se chcete cítit a to takřka bez práce. Budete si jen představovat, pozitivně se ladit a bude. Setkala jsem se s mnoha lidmi, kteří takto neustále pozitivně přemýšleli, což bylo pro mě vždy dost otravné a přesto nebyli schopni dosáhnout svých cílů ve hmotné realitě.

Pravdou je, že nezměníte svůj život a nezačnete žít hojnost pouze přenastavením se na pozitivno. 

Existuje způsob, jak pro vás zákon přitažlivosti začne pracovat, jen to není možná tak, jak jste si mysleli nebo jak vám bylo interpretováno.

Důležitá je energetická práce na sobě, která vám umožní transformovat strachy a bolesti, které uvolní nový prostor pro tvůrčí energii, která vás nakopne tím správným směrem k naplnění hojností všech oblastí vašeho života, které pročistíte. To je ten skutečný klíč.

I když máte možná pocit, že se váš život ubírá celkem pohodově a je to „žitelné“, možná se častokrát probouzíte s pocitem marnosti a nechutí vykročit do nového dne, pocity strachu a bolesti vás najednou sevřou na prsou nebo kdekoli v těle i během dne či noci a vy s tou tíhou jdete dál, protože nevíte, jak s ní pracovat. Ta tíha je někdy až k nepřežití a určuje kvalitu vašeho života a vše, co se vám děje.

Možná se nacházíte v komfortní zóně, kde je příjemně teploučko a smrádek a všechno tak nějak běží samo bez větších vzestupů a pádů…

  • Neubíjí vás to?
  • Neumřeli jste už?
  • Nenudí vás vaše každodennost?
  • Zažívate ještě vášeň?
  • Tvoříte nové věci?
  • Realizujete se?
  • Objevujete?
  • Posouváte hranice?
  • Necítíte se být průměrným člověkem?
  • Neskličuje vás váš strach a bolesti až na samou mez únosnosti?

Rozhodnout se pro skutečný život v plném prožívání může být pro někoho děsivé, neboť pohodlí zajetého je přeci jen nějaká „jistota“.

Jistota neexistuje!

Pokud chcete prožít naplněný život, splněné sny a hloubky i výšky extáze, je třeba vyjít z komfortní zóny, pokládat si otázky, hledat odpovědi a čelit i faktu, že se vám to mnohokrát nebude líbit.

Dýchejte, přijímejte!

Pokud se chcete osvobodit od strachů, přestat prožívat bolest a růst jako člověk, který má mnohé dary, skočte, stojí to za to!

Váš klíč k tomu všemu:

Život vám může dát jen to, co jste připraveni přijímat.

Pokud za vašimi mantrami, vizemi a rituály stále držíte v sobě tlak neprojevených a nezpracovaných emocí, snažíte se naplnit prostor, který je již plný. Energetická hustota je důsledkem nahromaděného obsahu potlačených emocí, zkušeností a bolesti, které jste zcela neprožili, ani nezačali zpracovávat. Tato hustota ve vás zabraňuje vaší energii ztělesňovat potenciál, který byste mohli zažívat. Když odstraníte tuto vnitřní hustotu/přeplněnost, vaše energie se posune.

Prostřednictvím odpuštění a propuštění vzorce oběti, získáte přístup k vašemu zdroji energie a tvořivé síly.

Zodpovědný, vyzrálý člověk přebírá odpovědnost za svou vlastní realitu a veškeré okolnosti. Neexistují žádné výmluvy. Pouze kreativní myšlenky s probíhající důslednou akcí, překonávají váš současný život a posunují vás do lepšího.

 

Myšlenky netvoří věci.

Pokud se cítíte nehodni (nezasluhující), nejste sladěni s energií růstu a hojnosti, kterou chcete získat. Váš pocit nehodnosti (nedostatečnosti), se projevuje v mnoha záludných situacích a jeho jádro leží nejspíše někde v dávné minulosti. Pokud nemůžete vědomě uvěřit tomu, že jste hodni lásky, peněz nebo naplnění kariéry, toto vaše podvědomé nastavení a vibrační hustota mají moc nad vaší skutečností, převyšují ji a určují skutečné dění ve vašem životě bez ohledu na vaše přání. To dění jde v důsledku tlaku do mínusu.

Pokud nepřitahujete do života to, co vědomě chcete, máte ve vnitřním světě ještě práci.

Pocity hanby, strachu a nedostatku vytvářejí energii, která neproudí, ale naopak je zaseklá v mysli i těle a tzv. sedí na extra porci tvořivé energie, kterou nemůžete bez vnitřního náhledu projevit. Je vám k ní odepřen přístup. To vytváří nekonečný cyklus boje. Spokojenost, mírumilovnost a daný záměr, jsou zvýšené vibrační stavy, které k vám přitahují příležitosti.

Příležitosti jsou vaše šance, otevřené dveře, do kterých musíte vkročit sami a konat. 

Pokud vaše vnitřní nastavení nerezonuje s tím, co chcete, nemůžete to mít.

 

Jak změníte svou energii?

Dejte si vnitřní svolení k tomu, prožít to, co bude přicházet z vašeho vnitřního světa. Nebraňte tomu, neskrývejte to, nepředstírejte, běžte tomu vstříc, vítejte to jako příležitost k posunu ke svobodě a vytouženému životu. Za vědomým prožitím strachu, bolesti a traumat, se skrývá váš poklad.

Snažte se zapamatovat si, co vytvořilo vaše vibrační zatížení a přeneste do tohoto tématu světlo svého vědomí, přijměte to, otevřete srdce, vyplačte se, uvolněte se do toho a nechte to s láskou odejít. Odpusťte si, odpusťte druhým, v duchu celou situaci s pochopením obejměte. Smířením se následně uvolní ohromné množství energie, která vás posune výš.

Ironií celého procesu je, že si uvědomíte, že už máte v sobě všechno, co potřebujete, jen to bylo překryto tím, co právě odchází nebo odešlo. 

Zjistíte, že poklad, který jste hledali (slávu, peníze, vysněný vztah, …), nemůže být vytvořen, neboť je to způsob bytí. 

Když prohloubíte své spojení s pravdou a autenticky otevřete své srdce, všechno, co jste kdy chtěli, vás přímo zaplaví.

Materializmus přestane být klíčovým bodem vašich tužeb. Váš primární cíl (přání) se posune způsobem, který z tohoto bodu nelze vůbec předpovědět.

Jste zde, abyste sdíleli něco smysluplného, ​​a když se s tímto záměrem sladíte, vesmír vám poskytne vše potřebné k tomu, abyste své dary mohli sdílet (materiálno, vztahy, zkušenosti). 

To, co hledáme a doufáme, že najdeme, je příliš velké na umístění na vision board přání.

Nechte svou energii rozšiřovat a vést vás ke skutečné spokojenosti, kterou vaše duše hledá.

Hodně lásky.

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

2 Komentářů
  1. teoriu viem, stale skusam, ale nic sa nedeje a nemam sajnu (poneti) co a ako mam robit 🙁 tak velmi chcem ale ako???

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.