Fotky lidí před a po měsíční praxi meditace

Myslíte si, že meditace nemůže mít na váš život, prožívání a potažmo vzhled žádný výrazný efekt? Tato série fotografií, které pořídil Peter Seidler, vás přesvědčí o opaku. V sérii nazvané „Před a po“, se fotograf Seidler zaměřil na vizuální průzkum fyziologických vlastností meditační praxe a její účinky na člověka. Jaké jsou tedy pozoruhodné změny po měsíčním období intenzivního meditování?

Každý účastník projektu byl požádán, aby se jednoduše posadil a nechal se portrétně vyfotit v první den meditace a poté po měsíci každodenní praxe meditace. Fotograf použil neutrální konzistentní pozadí a každého člověka požádal, aby se zaměřil na to, co od své meditační praxe očekává. Na konci programu vyfotil každého před stejným pozadím a požádal ho, aby se zaměřil na to, co mu toto období opravdu přineslo. Výsledkem je série těchto fotografií. Z výsledků vyplývá, že každá osoba prošla důležitou transformační zkušeností, která se jim otiskla do tváře. Posuďte sami…

Více o meditacích a praktických návodech na ně naleznete v sekci Meditace.

Zdroj Haffington post
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.