Role vašich emocí, mysli a duše ve zdravém životě

Nejdůležitější pocit na světě je být sám se sebou v míru. Naše tělo je jen obrazem toho, jak se cítíme uvnitř. Pocity vždy ovlivňují naše tělo a to zase ovlivňuje naše pocity. Jsou jedním. Když skrýváme své pocity, trpí naše tělo vředy, bolestmi hlavy, rakovinou a dalšími onemocněními. To, že jíme nebo budeme jíst zdravě neznamená, že neonemocníme. Tím si pouze chystáme zdravé pole, ale to, co do něj sázíme – naše pocity, určuje to, co sklízíme – tedy kvalitu našeho celkového života a zdraví.

Nové vědecké studie předkládají jasné důkazy o tom, že naše pocity jsou mocnější než cokoli, co si dokážeme představit. Doslova mohou vytvořit naši realitu. Jde o obor epigenetické medicíny a na toto téma napsal skvělou knihu „The Genie in Your Genes“ („Gin ve vašich genech“) Dr. Dawson Church.

Naše buňky jsou malí vojáčci, kteří čekají na instrukce a jsou ochotni jít do boje a zemřít pro nás. Každý z nich. Stačí jim jen říct. A zde musíme být opatrní. Naše buňky totiž nerozumí sarkasmu. Berou to tak, že vše co řekneme, myslíme doslova. Například, pokud neustále říkáte: „Cítím se hrozně, radši bych nebyla.“, hádejte co se stane. Začnete mít střevní problémy a vaše buňky začnou stárnout a odumírat.

Pokud máte zlomené srdce, začne vaše srdce slábnout. Mnoho lidí doslova zemřelo na zlomené srdce. Pokud se cítíte nechtění, vaše tělo z vás nechtěné začne dělat. Pokud se cítíte skvěle a jste se svým životem spokojení, vaše tělo se začne zázračně uzdravovat. Tento proces je okamžitý!

Se změnou myšlenek přichází změna doslova všeho! Myšlenky jsou ti nejmocnější léčitelé či zabijáci v našich životech.

Každá myšlenka, každý okamžik, každé konání má silný dopad na buňky v našem těle. Pozitivní myšlenky s vysokou energetickou vibrací mohou vaše tělo zbavit nemoci. Negativní, stresující myšlenky s nízkou energetickou vibrací vám mohou způsobit nemoc. Dávejte si pozor na to, co říkáte a posloucháte. Slova mají moc. Většina lidí mluví způsobem, který zvyšuje stres v těle a oslabuje imunitní systém a životní sílu (vůli žít). Slova mohou změnit způsob našeho myšlení a cítění.

Vypněte televizi a ZPRÁVY! Jde o opravdovou toxicitu, která do vás skrze vaše oči a mozek vstupuje. Vystavování se negativním, znepokojivým obrazům, zvukům a myšlenkám způsobuje oslabení těla. Zbavte se VŠEHO ve vašem životě, co je pro vás toxické – negativní lidi, myšlenky, destruktivní životní styl, záležitosti z minulosti, otázky svědomí – udělejte si pořádný jarní úklid na duši! Vzdalte se ode všeho, co vás stresuje nebo nepodporuje vaši pohodu.

Není to o tom být netečný, nezajímat se nebo nepomáhat, naopak, pomáhání vám přinese spoustu skvělých pocitů. Začněte však u sebe, ve svém okolí, to přináší skutečnou změnu. Ne sedět u bedny a lamentovat, co se to zas děje na druhé straně zeměkoule, co nemůžete ovlivnit – to způsobuje stres a obranným mechanismem je pak netečnost, otupělost.

Německý doktor Dr. Coldewell vyléčil mnohem více lidí z rakoviny než kdokoli jiný v německé historii (přes 35 000 pacientů většinou se smrtelnou rakovinou), bez drog či operací. Víte jak? Technikou redukování stresu a nápravou lidských myšlenek.

K přeměně myšlenek skvěle pomáhá meditace, kde se postupně od začátku naučíte myšlenky nejprve pozorovat a postupně oddělovat, vybírat si z nich ty, kterým dáte pozornost, opouštět ty, které vám škodí a sebepoznávat se ze svého vnitřního Domova.

Některé velmi účinné meditační techniky najdete v sekci Meditace.

Ke zklidnění myšlenek a odbourávání stresu také velmi pomáhá například jóga. Věnuji se jí přes 10 let profesionálně a mám bohaté zkušenosti s lidmi, jejichž veškeré problémy způsobené nadmírou stresu, se začaly pomalu transformovat, neboť byly uviděny z jiné perspektivy – perspektivy vnitřního klidného světa, kde leží všechny odpovědi na otázky a kam nás jóga přirozeně vtahuje. Z toho bodu bychom měli řešit celý svůj svět, v klidu, bez emocí, s čistou hlavu, ve středu sebe sama, v naší pravdě. Tipy na jógová cvičení, jejichž bohatost pro tělo i mysl můžete začít objevovat už dnes doma, najdete v sekci Jóga.

Ve své knize „Jak vyléčit kvasinkovou infekci přírodně a navždy“ zase nabízím podrobný plán Kontroly a zvládání stresu, ruku v ruce s plánem Optimalizace spánku, které vám pomohou se přirozenou cestou dostat do rovnováhy vašeho života, spolu s dalšími velmi užitečnými a funkčními radami a kroky, postupující také psychosomatickým světem.

Natočila jsem video o důležitosti zbavení se negací, které je živým vysíláním.

Buďte zdrávi!

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.