Bylinka, která zabíjí rakovinné buňky do 48 hodin

cajVědci z University of Windsor v Kanadě, v Ústavu chemie a biochemie, kteří zkoumají léčbu rakoviny, přišli s velmi pozoruhodným a pozitivním výsledkem svého výzkumu a tvrdí, že pampeliška je 100x účinnější než chemoterapie. Testy dokazují, že je schopna v době kratší než 48 hodin, zaútočit na rakovinné buňky, přičemž ty zdravé zůstávají nedotčené. 

Výhody této byliny byly velmi dobře známy už v historii, kdy ji naše babičky a prababičky používaly hojně na očistu jater, k čistění krve, jako močopudný prostředek, na pomoc při trávení, k zabránění tvorby žlučových kamenů, na ochranu oční sítnice proti UV záření a jako doplněk vitamínů a minerálů – vitamínu B6, thiaminu, riboflavinu, vitamínu C, železa, vápníku, draslíku, kyseliny listové, hořčíku a manganu.

 

V poslední době se začala pampeliška, přesněji řečeno její kořen, používat i k léčbě různých typů rakoviny, neboť se ukázal jako velmi efektivní lék, který ničí „špatné“ rakovinné buňky. Hlavní výhodou takové léčby na rozdíl od chemoterapie je ten, že nezabíjí zdravé buňky, je zcela neagresivní a její první výsledky jsou patrné již po 48 hodinách!

Poté, co vědci prezentovali své výsledky na veřejnosti, se jim dostalo velké podpory a grantů k tomu, aby i nadále na svém výzkumu pracovali.

John Di Carlo, 72-letý pacient nemocný rakovinou, prodělával neúspěšnou klasickou léčbu svého onemocnění více jak 3 roky a lékaři již nad ním zlomili hůl. Teď ze své vlastní zkušenosti s léčbou kořenem pampelišky tvrdí, že mu tato bylina zachránila život. Říká, že pil čaj z pampelišky každý den. Po čtyřech měsících mu k jeho velkému překvapení lékaři oznámili, že po rakovině v jeho těle není ani stopy.

 

Další pozitivní účinky pampelišky:

  • pampelisklavelmi dobrý vliv na játra a žlučník
  • rychle pomáhá při chronickém zánětu jater (hepatitidě)
  • pomáhá při cukrovce
  • odstraňuje svrbění kůže, lišeje a vyrážky
  • vylepšuje žaludeční šťávy a pročišťuje žaludek od všelijakých usazených látek
  • čerstvé stvoly mohou  bezbolestně rozpustit žlučníkové kameny
  • obsahuje kromě  minerálních solí i léčivé látky, které jsou důležité při léčení chorob látkové výměny (metabolismu)
  • pro  své krev pročišťující účinky pomáhá i při dně a revmatismu
  • jestliže se kúra s čerstvými stvoly dodrží  čtyři týdny, ustoupí i otoky žláz
  • s úspěchem se užívá i při žloutence a chorobách sleziny
  • jedí-li se čerstvé kořeny pampelišky nebo se pije čaj z usušených, tak pročišťují krev, napomáhají  trávení, podporují pocení a močení, působí povzbudivě
  • je vynikajícím prostředkem proti husté krvi
  • všechny knihy o léčivých rostlinách píší, že ženy používají nálev z kořene a stvolů pampelišky jako  zkrášlující prostředek. Umývají si tvář a oči a věří, že se jim tvář zjasní. Pampeliška patří k rostlinám,   které ani v zimě neodpočívají a rostou i ve studeném období
  • lidé stále nemocní, kteří cítí únavu a jsou  ochablí, by měli absolvovat čtrnáctidenní kúru s čerstvými stvoly pampelišky. Budou překvapeni  vynikajícím účinkem
  • listy pampelišek obsahují velmi důležité vitamíny a minerály, například vitamín B6, thiamin, riboflavin, vitamín C, K, A, železo, vápník, draslík, kyselinu listovou, hořčík nebo mangan
  • zeaxanthin, obsažený v pampelišce, pomáhá chránit oční sítnici proti UV záření
  • cryptoxanthin v nich obsažený působí v těle proti bujení rakovinných buněk v ústech nebo v plicích

 

Mladé pampelišky jsou skvělým prostředkem na detoxikaci jater po zimním dlouhém období bez sluníčka a po těžších jídlech. Můžete je konzumovat jen tak nebo přidat lístky do salátu a zalít dresingem, promíchat s uvařenými bramborami a přidat lžičku hořčice, fantazii se meze nekladou. I květy pampelišky jsou jedlé a velmi zásadité, ale pozor na broučky. Celá rostlina je léčivá. Listy sbíráme před květem, kořeny na jaře a na podzim, stvoly a úbory květů po dobu květu.

Pokud se rozhodnete pampelišku užívat, ujistěte se, že je její původ z čisté oblasti a tudíž jsou zachovány veškeré její léčivé účinky.

Další informace o léčbě rakoviny naleznete v článku Rakovina a přírodní léčba.

Hodně zdraví.

 

Kniha Maria Treben – Zdraví z Boží lékárny, naturalcuresandhomeremedies, healtyfoodadvice
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.