Sázecí akce u Pelhřimova 2019

Je tu další společné sázení pro všechny, kdo chtějí pomáhat našim lesům. S ekologickou organizací Home for Trees jsme připravili další sázecí akci, tentokrát u Pelhřimova, na kterou vás všechny srdečně zveme.  

Pořadatel: Home for Trees z.ú.

Kde: Bitětice, okres Pelhřimov (jednoduše dohledatelné na Mapách a v navigaci). Sejdeme se u vysílače v bodě 1 na mapě 

Pak půjdeme/projedeme polní cestou k lesu směrem k bodu 2. U lesa doprava ještě cca 150 m podél lesa, pak je zub a jste na místě, v bodě 2, kde budeme sázet.

Kdy: 16.11.2019

V kolik: v 10:00 hodin

Záměr akce: Osázení holiny po kůrovci sazenicemi jedle, buku, modřínu, smrku  a javoru. Máme připraveno 3.500 mladých stromků, nářadí, oplocenku a jako vždy malou svačinu.

Jedná se opět o soukromý pozemek, tudíž máme jistotu, že naše práce nepřijde vniveč a o mladé stromky bude následně dobře postaráno.

 

Přesné místo sázení: Pro ty z vás, kteří plánujete přijet později, jeďte prosím rovnou do bodu 2, kde bude celé sázení probíhat. Budeme však moc rádi, pokud se Vám to povede a budeme moci začít všichni společně.

Online bod zde.

 

Co máme: 

  • na akci máme sazenice, které k sázení poskytneme každému, kdo přijede
  • pro toho, kdo nebude mít svůj, budeme mít rýč

Co se sebou: 

  • outdoorové oblečení, boty do lesa
  • rukavice
  • kdo může, vezme rýč nebo velkou motyku
  • jídlo a pití

Jak se k nám dostanete:

  • autem dle navigace

Na co se můžete těšit:

  • na skvěle strávený čas s podobně naladěnými lidmi
  • na zážitkovou a pomáhající akci, která bude mít pozitivní dopad nejen na Vaše okamžité zdraví, ale také na zlepšení stavu přírody, vzduchu a vody do budoucna

S případnými dotazy se na nás prosím obracejte prostřednictvím emailu info@homefortrees.com nebo přes náš FB Home for Trees  (messenger).

K facebookové akci se můžete přidat ZDE.

Těšíme se na osobní setkání s vámi všemi!

Tým Home for Trees ♥

A ještě video z minulé akce u Náchoda 🙂 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.