Inspirace ke vnímání světa

egoVelmi často se zamýšlím nad tím, jak vlastně vidím svět, jakým způsobem ho prožívám a proč, kdo jsem a jak se odrážím ve vnímání a chování lidí kolem. 

Jak vnímám svět současnosti a v jakých slovech pro mě dává smysl, protože jsem je zažila, vám přináším jako inspiraci na způsob přemýšlení.

To, jak vidíme svět a svět vidí nás, je založeno na našem vnitřním nastavení, které můžeme upravovat každou vteřinou pouhým rozhodnutím se. To, jak  vidíme svět my, si určujeme filtrem, přes který se na něj teď díváme, naším rozhodnutím. Dva různí lidé uvidí stejnou věc různě a je to normální. Proto nikdy neodvyprávíte s partnerem nebo kamarádkou stejný zážitek stejně.

Každý z nás chápe a vidí svět jinak, i když se setkáváme s lidmi, kteří mají na danou věc stejný názor nebo emoci. Je to pouze střípek jich samých, dalších milión střípků mají odlišné, než my. Tak, jako každý z nás jinak vypadá, tak přesně takové a tolik je pohledů na realitu. Jednotná realita neexistuje. Je jen pole, kde působí určité stejné zákony, ale realitu si vytváříme každý sám.

Naše, i druhých lidí vnitřní filtry, přes které se díváme na svět vnější i vnitřní, jsou definovány bolestí, touhami, strachy, mírou lásky, silou odhodlání, otevřeností a projekcí sebe sama. Co kus, to originál.

puzzleJsme originální mozaikou, puzzle a bez každého jednoho kousku netvoříme původní, dokonalý obraz. Vysíláme a zachytáváme stejné frekvence, ať už jsou naladěny do plusu nebo mínusu (každá hmota, i náš vnitřní svět je +/-) a naší cestou je otočit je na neutrál, respektive zůstávat a pozorovat vše ze středu.

Zobrazujeme a je nám zobrazována jen malá část celku podle našeho nastavení a skrze něj se dozvídáme o funkci života tady a teď a co s tím.

Celý ten obraz se obohacuje a narůstá o každé naše unikátní rozhodnutí a prožívání jeho následků. To je to, co znamená „Realizovat boha“, ať už tomu každý říká jakkoli (nenábožensky), tohle je jen popsání určitými slovy.

Nic není dáno. Není špatně ani dobře, i když to tak prožíváme. Všechno je jen na nás, abychom se dostali do bodu neutrality, míru a vyrovnání. Délka a způsob je na nás.

Jak to chceš vidět?
Jak se do toho chceš otisknout?
Bolí to? Proměň to.
Je to skvělý? Rozšiř to.

Volba je tu každou vteřinou, daná budoucnost neexistuje, vše se utváří Teď. Po našem rozhodnutí, se to děje okamžitě (+/-).

Tato doba nás skvěle přehršlem informací navedla do bodu, kdy již mnozí chápeme, že neexistuje univerzální pravda. Pravdu máme všichni, protože to, čemu věříme, se nám děje, tudíž se to stává naší realitou. Mohu napsat cokoli a bude to pro mě funkční pravda, kterou budu zažívat a mohu vás přesvědčovat, že jedině tak to funguje, protože to tak žiji a děje se to, tak to přeci musí být pravda (univerzální). Každý z vás ji však uvidí jinak.

Stejně jako neplatí, že si vás lidé pamatují a myslí si, že jste stejní nebo že vás znají. Každý se utváříme každou vteřinou podle našich rozhodnutí. Všechno je pravda nebo nic není pravda, hlavně pryč s nebezpečnými dogmaty, která lámou svět.

Všechno, s čím se setkáváte, jste Vy. Vidíte jen další shluky částic, kterými také jste, díváte se na ně skrze své prizma, tudíž je tvoříte (například jednotlivé lidi). Nikdy je nevidíte takové, jací skutečně jsou, tak se mohou vidět jen oni sami a pouze v Teď. V dalším Teď se mohou rozhodnout pro změnu a utvoří se během vteřiny do jiného obrazu a ten obraz bude stále dokonalý. Je to čistá organika, o tom je 4D bez ezo balastu, viděno mým vnitřním vesmírem.

Jsme vystrčeným kousíčkem celého univerzálního vědomí tady na Zemi, abychom zažívali, poznávali, ochutnávali, pochopovali, učili se, rozvíjeli… v našem unikátním nastavení. To je pastva pro celé tvoření a tvořivou sílu. A je jedno, jestli zrovna dnes ležíte v posteli a necítíte se dobře a máte z toho výčitky nebo jste právě objevili lék na rakovinu. Všechno se počítá. Vším se rozrůstáme, protože je to unikátní odevzdaný zážitek.

Je fajn to všechno pochopit tím správným způsobem zažití a uvědomění a ne jen jako informaci přečtenou nebo slyšenou, ale to přinese pro každého z nás až čas a praxe.

Meditace a otevřenost tam venku, to je klíč k tomu, jak se poznat a tím celý svět.

 

Michaela

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.