Rozhovor o lásce, guruech a nové době

srdce12O letošních Velikonocích, konkrétně na Velký pátek, jsem byla oslovena ke krátkému povídání o mém vnímání lásky, guruů a tzv. nové doby, ve které žijeme.

Bylo to dva měsíce před příchodem mé dcery na tento svět, která byla inspirací k napsání článku Těhotenství a spiritualita a také důvodem, proč jsem se na nějaký čas odmlčela s publikováním článků na webu.

Děkuji všem za velkou spoustu emailů, komentářů a zpráv, které jste mi poslali a které jsou plné podpory a radosti z článků.

 

Zde je video:

Zde je originál videa v lepším formátu.

 

Mějte se krásně a oslavujte život!

 

Michaela

Autor: Michaela Weissová, www.slunecnyzivot.cz

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

2 Komentářů
  1. Krásné dny s dcerou/učitelkou :-). Také na jaře očekáváme příchod třetí dušičky, která nás má učit plynout s časem. Budu ráda za další články, už teď se těším, že budou hodně o mateřství…
    Kami

    1. Milá Kamilo,

      moc děkuji za milou zprávu a gratuluji k dalšímu človíčkovi 🙂

      Co se týče článků, tak nemám plány, vždy píši to, co mi aktuálně přijde na mysl, takže nevím, zda a kdy budu psát o mateřství, protože jsem nováček a vše nyní poznávám, ale je to nasnadě 🙂

      Mějte se krásně, hodně štěstí,
      Mia

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.