Dechberoucí video ženy tančící s tygřími žraloky pro jejich záchranu!

zraloci tanecNásilí páchané na australských žralocích velmi zredukovalo jejich počet a tento fakt se stal impulsem pro úžasného podvodního kameramana Shawna Heinrichse a jeho tým, aby natočili působivé video s názvem „Slza mořské panny“, kde lidská žena tančí s ohromnými tygřími žraloky pod vodní hladinou. Cílem je dostat do vědomí diváků aktuální hrozivou situaci žraloků, velryb a dalších mořských živočichů a ukázat krásu podvodního světa, který pomalu odchází.

Výsledkem je toto dech beroucí video, kde ochránkyně životního prostředí a celosvětově uznávaná tančící „mořská panna“ Hannah Fraser, se společně s týmem potopila bez jakékoli ochrany přímo do hejna žraloků tygřích a prohlásila, že tato krásná zvířata mají být uctívána, nikoli obávána.

 
 


Tigress Shark – Woman Dances with Tiger Sharks
from Blue Sphere Media on Vimeo.

 


 
❤ Michaela Mia ☮

Autor a překlad: Michaela Mia Weissová, zdroj: bluespheremedia.com, foto: Shawn Heinrichs, www.slunecnyzivot.cz

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě, pokud bude připojeno jméno autora, zdroje, aktivní odkaz na www.slunecnyzivot.cz a celá tato poznámka. Díky!

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.