Jste více, než si myslíte

A nejen to. Jste víc, než si vůbec dokážete představit!

To, co nás zraňuje a omezuje, jsou jen naše vlastní systémy přesvědčení o tom, kdo jsme a čeho můžeme nebo nemůžeme dosáhnout.

Tyto staré struktury můžeme kdykoliv rozbít. Teď hned, zítra, za rok, nebo nikdy. Záleží na nás a postup je jednoduchý.

Otevřete svou mysl a srdce a vzdejte se všech přesvědčení, která jste si o sobě za život vytvořili – kým si myslíte, že jste, co umíte, co neumíte, kam směřujete, co si můžete dovolit, na co máte a nemáte energii, co je ve vašem světě „dovoleno“ a další. Toto všechno jsou osobní limity, hranice, za které pak nejsme schopni vykročit, byť jsou naše sny a touha veliké, nekonečné. Nyní to můžete rozbourat a zůstat otevření, bez limitů nebo si můžete vytvořit nová, vlastní přesvědčení, taková jaká chcete, ne taková, co vám o vás kdo v minulosti řekl a čemu jste uvěřili.

Jak na to?

Nejlépe se to dělá v meditaci nebo velmi uvolněném stavu těla a mysli, kdy je vaše pozornost přenesena do oblasti srdce, kde leží jediná a skutečná pravda o vás samých, kterou můžete zažít jen vy sami.

Vnímejte své srdce, lásku, která jím protéká a vědomě ji rozšiřujte do celého těla. Rozpouštějte všechny obrazy, které vám pod zavřenými víčky o vás defilují. Vybírejte si co ano a co už ne. Ty, které s vámi už neladí pošlete je pryč. Můžete si představit, že je pouštíte po hladině řeky pryč, že se potápí do moře, že vyletí vzhůru do éteru, že je spálíte v ohni, cokoliv vás napadne a souzníte s tím.

Můžete si svá stará přesvědčení o vás také představit jako malé či větší černé kamínky, které se vám usazují různě po těle a vy je nyní můžete vnitřním zrakem rozbít proudem světla, které si představíte, jak vámi protéká ze shora přes hlavu směrem dolů k nohám a léčí vás na místech, kam jej vdechnete.

Proud tohoto světla můžete do sebe například nadechnout představou slunce nebo měsíce a jejich svitu. Proud světla může být také vaše oblíbená barva a může mít takové kvality, které jsou vám příjemné – teplo, chlad, síla, jemnost, …

Můžete svá stará přesvědčení a bolest také vydechnout přes střed chodidel do Země. Pustit je k jejímu středu, do jádra. Poproste ji, ať s láskou vše vstřebá, spálí a vydechněte ze svého těla vše ven. Pokud se uleví vám, uleví se jí také, je to Matka.

Vše je jen na vás, hrajte si s tím, otevřete se tomuto samoléčení a uvidíte, jak rychle skvěle se začnete cítit.

 

Pokud se vám do těchto vnitřních míst podaří dostat, bingo! Jste Doma. Jediné skutečné Doma, které jest.

Najdete tam veškeré odpovědi na své otázky, můžete tam rozpustit jakoukoliv bolest, vzdát se čehokoliv, co už vám neslouží, změnit postoje a úhly pohledu včetně všech přesvědčení, nebo poprosit o cokoliv.

Čím častěji se do sebe budete vracet, tím lépe a rychleji s každou návštěvou se vám budou dařit procesy, na kterých budete pracovat. Je to trénink jako každý jiný. Trpělivý a důsledný trénink stojí za každým mistrem.

Pokud se zamilujete do svých vnitřních návštěv, protože tam je fakt nádherně, už vás nikdy nerozhodí žádné tvrzení o vás a to ani z vašich myšlenek, ani od druhých lidí, vaše sebehodnota se narovná, vaše bolesti se začnou hojit. Vy už totiž víte, kdo opravdu jste, jakou sílu máte a co všechno je možné.

Srdce je zámek i klíč zároveň a jen vy ho můžete opravdu otevřít. A nebojte se zranění. Nejvyšší ochrana není strach, ale otevřenost a odevzdání. Vše ostatní je staré a nefunkční.

Čím více budete chodit do srdce a přes srdce se začnete vztahovat a spojovat se svým životem, tím lépe se vám bude žít. Vše se začne „samo“ přirozeně narovnávat a usazovat.

Věřte mi, já to s pokorou a každodenní prací žiji a to samé přeji i vám všem! ♥️

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.