Léčivé náramky pro stromy

Milujete dárky? Hledáte smysluplný a krásný dárek? Chcete dárek s přesahem? Hledáte dárek, který pomáhá? Chcete něco ojedinělého za málo peněz?

Mám to pro Vás! Krásný Home for Trees náramek pro stromy s hlubokou myšlenkou, který pomáhá naší přírodě a tím i nám všem. 

Tento náramek je výjimečný v mnoha směrech:

  • Je kouzelný, neboť díky němu ožijí 3 stromy na území ČR, které si můžete i sami zasadit nebo se na ně přijet kdykoliv podívat.
  • Je krásný.
  • Je dostupný všem.
  • Je léčivý, neboť využívá léčivých schopností polodrahokamů.
  • Pomáhá. Jeho koupí pomáháte nejen sobě, ale nám všem, zvířatům, rostlinám, houbám, planetě.
  • Na jeho výrobu nepadlo jediné zvíře ani strom.
  • Je ručně a s láskou vyrobený ženou v ČR.
  • Je skvělým dárkem pro Vás, kamarády, rodinu, kolegy, zaměstnance, klienty, kohokoliv, kdykoliv.
  • Má v sobě hlubokou myšlenku. Je symbolem všeho, co každý strom potřebuje proto, aby mohl žít a růst. Tuto myšlenku nosíte a předáváte dál.

Složení náramku

Jeden polodrahokam je hnědý sezamový jaspis, který je symbolem klidu, štěstí a opory. Podporuje rychlé uvažování a představivost a na našem Home for Trees náramku je symbolem výživné půdy.

 

Prostřední polodrahokam je zelený amazonit, který je symbolem nového začátku, prosperity a úspěchu. Rozptyluje negativní energii a dává pocit bezpečí. Na náramku symbolizuje tolik potřebnou vodu a vzduch.

 

Třetím polodrahokamem je žlutý topaz. Je to kámen ochrany, lásky a léčení. Přináší radost, hojnost a zklidnění. Na náramku symbolizuje životadárné slunce.

 

Na konci náramku je malé srdíčko z tibetského stříbra bez obsahu niklu, protože naše i Vaše srdce bije pro stromy a my všichni potřebujeme k životu lásku. ♥

 

Korálky jsou navlečeny na voskované šňůrce s možností roztáhnout jej na požadovanou velikost a zafixovat.

 
Cena náramku je 159 Kč + poštovné 60 Kč.

Při objednávce nad 1.000 Kč máte poštovné ZDARMA.

Dopřejte sobě i svým blízkým dárek 4 v 1. Tři zasazené stromy a krásný náramek v jednom dárku -pomáhajícím, kouzelném dárku.

Napište si o náramek nebo více náramků na info@homefortrees.com.

Prodej zatím není plně automatizovaný, proto Vám potvrzovací email přijde během 2-4 dní.

 

Mé i Vaše ♥ opravdu bije pro stromy.

 
Napište si o něj/o ně hned teď na info@homefortrees.com.

Díky, že chráníte a rozvíjíte přírodu v naší zemi se mnou!

Michaela

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.