Jak přírodně vyčistit střeva a posílit imunitu

Správná strava je základním kamenem zdraví,

Jak popisuje článek Akademie věd ČR, žijeme pod taktovkou mikroorganismů. Co to znamená? Mimo jiné také to, že narušené složení střevního mikrobiomu (střevní mikroflóry), je příčinou oslabení imunitního systému a vede ke vzniku zánětlivých a dalších závažných onemocnění, k ovlivnění stavu našeho mozku, myšlení, psychiky, stavu alergií, úrovně energie a dalších zdravotních ukazatelů. 

 

V České republice bohužel patříme na první místa v evropském žebříčku v počtu pacientů s rakovinou tlustého střeva. Čím to?

Onemocnění střev je velmi často způsobeno nerovnováhou střevního mikrobiomu, za kterou stojí přemnožení kvasinek, spolu s přítomností a růstem vysoce toxických plísní, které v gastrointestinálním traktu ničí většinu dobrých střevních bakterií. A onemocnění jsou na světě a střídají se jak na běžícím pásu v důsledku oslabení imunity, která z 80% sídlí právě ve střevech.

A my jsme léčeni na příznaky a málokdy na příčinu, která leží v ozdravení střevní mikroflóry.

  • plesnivé nehty
  • plíseň na kůži
  • bílý povlak na jazyku
  • zapáchající dech
  • bolavé koutky úst
  • krupička na kůži

Pokud ano, s největší pravděpodobností je i Váš neblahý zdravotní stav způsoben nerovnováhou ve střevech. Toto všechno je  totiž soubor ukazatelů nezdravého vnitřního prostředí, které se tímto způsobem projevuje navenek a volá po nápravě.

Pokud svému zdravotnímu stavu nedáte pozornost včas, plíseň a přemnožené kvasinky postupují dále do těla a stávají se tzv. systémovým problémem, který napadá vnitřní orgány a spouští celou řadu onemocnění, včetně rakoviny.

 

Jak na zdravá střeva

Plísně a kvasinky milují cukr. Čím více cukru, tím více rostou a tím více vylučují jedovatých toxinů jako své odpadní látky, které následně zamořují naší krev a nekonečný kolotoč nepříjemností se roztáčí.

Nejdůležitější je zahájit tzv. protikvasinkovou/protiplísňovou dietu, která je naprostou nutností v celé mozaice úspěšné léčby.

V článku Protikvasinková dieta – podrobný přehled potravin a přírodní léčby, se s Vámi dělím o její základ.

Pokud trpíte stejně jako 80% celosvětové populace zdravotními obtížemi popsaným v tabulce výše nebo doplňkovými body, stáhněte si 3 TESTY ZDRAVÍ ZDARMA a otestujte si, jak na tom opravdu jste.

 

Doplňková přírodní léčba

Přírodních prostředků k léčbě plísní ve střevech je celá řada a jejich přesný léčebný rozpis najdete v mém eBooku „Jak vyléčit kvasinkovou infekci přírodně a navždy“, ve kterém jsem sepsala všechny kroky, které je třeba podniknout k tomu, abyste si zcela přírodní a šetrnou léčbou navrátili své zdraví zpátky.

Pokud jste milovníky aromaterapie, moc doporučuji tyto bylinky:

  • Éterický olej z máty peprné: užívá se vnitřně 3x denně 1-3 kapky. Můžeme nakapat na lžičku s olivovým olejem, polknout a zapít. Nebo kápnout přímo na jazyk a poté nic půl hodiny nejíst ani nepít, aby se olej přes sliznici dobře vstřebal a plíseň v ústech i ve střevech doslova spálil. Máta je jeden z nejúčinnějších éterických olejů na zažívání. Podávejte zásadně po jídle.
  • Éterický olej z dobromyslu (oregána): Ten je o dost silnější, takže užívání na jazyk nedoporučuji. Má ohromné antibiotické účinky a  užívá se 3x denně 1-2 kapičky. Používejte do oleje na lžičce, do medu nebo tobolky. Je také výborný na léčbu akné. Podávejte zásadně po jídle.

Aromaterapeutickou kúru držte 10 dní.

Po skončení těchto bylinek doporučuji zařadit extrakt z grapefruitových semínek, který seženete jako tinkturu i v tobolkách. Grapefruit silně posiluje imunitní systém a střeva a okamžitě zabíjí plísně a přemnnožené kvasinky.

Více o grapefruitové léčbě, dávkování a kontraindikacích v závislosti na další komerční užívané léky, najdete v eBooku „Jak vyléčit kvasinkovou infekci přírodně a navždy“.

Výborným přírodním hojičem střevních stěn narušených záněty a řáděním přemnožených kvasinek je nálev z ovsa. Ten Vám moc doporučuji. Najdete ho v článku Přírodní lék na obnovu sliznice trávicího traktu.

 

Udržení zdraví

V této fázi je velmi důležité provést některou z přírodních očistných technik a zařadit větší množství syrového česneku, který zlikviduje zbytky uvolněných toxinů v trávicím traktu po úmrtí přemnožených kvasinek a ještě více posílí imunitu.

Pro zdravá střeva a tím i celé tělo je naprosto klíčové se hýbat a to nejlépe na čerstvém vzduchu, nejlépe dvě hodiny denně.

Je také nesmírně důležité jít své imunitě naproti a umět jí podporovat. Všechno, co k tomu potřebujete najdete opět v mém uzdravujícím eBooku.

Další důležité navazující kroky najdete v logickém a 100% přírodním systému, sestaveném skutečnou ženou, která sama dlouhá léta trpěla přemnoženými kvasinkami a plísněmi.

Pokud projdete celým systémem „Jak vyléčit kvasinkovou infekci přírodně a navždy“ můžete se těšit na:

 

  • Ohromnou úlevu.
  • Lehkost v těle.
  • Zmizení bolavých příznaků.
  • Nárůst energie.
  • Menší nemocnost.
  • Zmírnění alergických projevů.
  • Silnější a pohodovější psychiku.
  • Zářivou pleť.
  • Kvalitnější spánek.
  • Lehčí rána.
  • Zdravější bezbolestné klouby.
  • Odolný imunitní systém.
  • Srovnání veškerých zažívacích problémů.

A to Vám moc přeji.

Další články na toto téma najdete v sekci Léčba kandidy. Tato sekce obsahuje také doporučení k léčbě plísní v organismu, neboť postup je zcela identický.

Tipy na přírodní očisty a podporu střev najdete v článcích pod tagem Očista střev.

Podívejte se na více informací o uceleném léčivém systému, který je jedinou odpovědí na stavy způsobené přemnoženými kvasinkami a plísněmi a využijte nyní probíhající slevu 250 Kč i s bonusy a zasazeným stromem na území ČR.

Pokud potřebujete prokonzultovat Vaše zdraví a najít ty nejúčinnější přírodní léky (potraviny, byliny, techniky), kontaktujte mě prostřednictvím stránky KONZULTACE a já pro Vás najdu šetrnou, účinnou a zcela přírodní cestu ke zdraví a harmonizaci Vašeho života.

Vaše zdraví máte ve Vašich rukou a nyní na dosah…

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.