Příjmání energie ze stromů

strom!Rostliny a stromy nám mohou pomoci v oslabení, nemoci, při dlohotrvajícím stresu …. Mohou nám doplnit energii, či získat zpět harmonii a jsou nepostradatelnými pomocníky v léčení. Jejich energie lze přirovnat k vibracím z barev nebo síle, kterou předává člověku – léčitel. Asi nejznámější způsob předávání energie je využití energie stromů.

Stromy jsou obdařeny mohutnou energií. Bioenergie je kolem celého stromu, můžeme se ji naučit vnímat pomocí dotyků. V místě, kde najdeme počátek energetického obalu stromu, pocítíme změnu teploty – oteplení. Avšak někdo může cítit jemné brnění nebo pocit, že se dotýkáme něčeho jemného, hebkého. Než začneme s odebíráním energie ze stromu musíme si uvědomit, že budeme odebírat vitalitu živému organismu. Proto bychom před odebíráním energie měli poprosit strom nebo vyslovit v duchu prosbu, abychom si mohli část energie odebrat Myšlenka vyslaná živým organismem k druhému živému organismu, nalezne cíl, protože myšlenky jsou energetickým přenosem informací. Měli bychom však před dobíjením bioenergie, ale vycítit, jestli naše přání bylo stromem vyslyšeno. K přijímaní bioenergie si musíme vyhlédnout zdravý strom, bez boulí či zjevných puklin.

Jak čerpat energii ze stromů?

strom1. Přímým kontaktem – při dobíjení není vhodné mít na sobě řetízky, šperky nebo kovové ozdoby. Kovy narušují biopole.

Postup: obejmeme kmen stromu, poté se přimkneme k němu i hlavou. Měli bychom se uvolnit, abychom mohli co nejlépe přijímat sílu ze stromu. Po dobití je nutné umět se od stromu-dobíječe odpoutat. Na závěr bychom měli poděkovat stromu za dodání energie.

 

 

2. Přenos energie ze stromu na dálku – je metoda pomocí stromu, který máme v oblibě, se kterým se „přátelíme“. Strom můžeme zkusit poprosit zejména, když se cítíme vyčerpání, unaveni.

Postup: Poprosíme strom zda si můžeme odebrat část energie. Poté vytvoříme „cestu“ – mezi námi a stromem vytvoříme energetické spojení, které k nám bude přivádět energie ze stromu, aniž bychom byli v jeho dosahu. Při tom je nutné si strom dobře vizualizovat – představit. Tento způsob přenosu energie ze stromu je více složitý.

3. Naším prostřednictvím na jinou osobu

stromekPostup: přenos energie může jít přes nás přímo a nebo při držení dlaní na těle – na zádech a na solar plexu. Toto provádíme zejména u dětí, které si ještě neumí dobře vizualizovat či přijímat energie ze stromů. Po chvíli soustředění ucítíme, jak energie vstupuje do nás a poté ven přes ruce do dítěte. Je nutné vytvořit energetickou cestu mezi zdrojem energie – stromem a tím, komu tuto energii hodláme předat. Jiná varianta je vzít dítě za ruku a opět mu předat poskytnutou energii ze stromu. Po nabití nezapomeneme stromu poděkovat za poskytnutou energii. Při dobíjení ze stromů jsou vhodnější listnaté a to zejména duby a borovice. Nejvhodnější je dobíjet se na boso, což lze však jen několik měsíců v roce. Asi tak zhruba do tří minut bychom měli pocítit příval energie nebo alespoň mravenčení či proud tepla. Pokud se tento pocit nedostaví zkusíme si pomoci dýchacími cviky a zpívat při tom Óm.

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

1 Komentář
  1. Roky čerpám energii ze svého stromu “ dubu “ přímo na místě dotykem, nebo na dálku myšlenkovou cestou. Kdysi jsem četl
    v neznámé příručce o destičce uříznuté ze spodní větve svého sromu. Destička má být 1,5 cm vysoká seříznutá do kužele na plošky jen nožem dle měsícú narození. Tuto destičku pak můžete nosit u sebe v kapce, která vás neustále dobíjí, když tuto
    destičku vezmete do prstů u levé ruky, hrotem ven vše špatná energie jde z vás ven, když obrátíte hrotem do dĺaně energie v stupuje do vás. Jestli máte někdo s tímto skušenosti, napišt komentář. Děkuji

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.