Přírodní recept na rakovinu a její prevenci

med a zazvorMožná jste již o tomto receptu slyšeli, neboť je velmi starý a osvědčený a lidé, kteří jeho sílu využili ve své nemoci tvrdí, že jim opravdu pomohl vyléčit se z rakoviny bez chemoterapie a chirurgie. Funguje skvěle i jako prevence rakoviny pro lidi zdravé, neboť posiluje imunitu a celkové zdraví člověka. 

Receptura je založena na zázvoru a medu a dobrou zprávou je fakt, že nemá žádné vedlejší účinky. Profesor Lisanti a jeho žena Federica, kteří jsou součástí věděckého týmu na University of Manchester, přišli s tím, že rakovina se dá vyléčit přirozeně a neinvazivně antibiotiky a že lze na její léčbu použít i antibiotika přírodní. V jejich experimentu se podrobily ženy s rakovinou prsu a rakovinou žláz s vnitřní sekrecí této léčbě a vyléčily se bez chemoterapie a chirurgie.

Ingredience léku:

  • 2 větší kořeny zázvoru (očištěné a rozmixované)
  • 1/2 kg domácího medu

Postup:

Smíchejte zázvor s medem a uložte směs do uzavíratelné sklenice.

Užívání:

Doporučené dávkování je 1 lžička třikrát až čtyřikrát denně.

Upozornění:

Je velmi důležité, aby jste používali vždy jen keramickou, plastovou nebo dřevěnou lžíci.
První účinky by měly být patrné po 2-3 dnech.

O tomto léku se tvrdí, že má léčivou sílu „vstání z mrtvých“.

 

Michaela

makeyourlifehealthier
Michaela Weissová
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami, zásadotvornou stravu a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci. Díky.

5 komentářů
  1. Ten problem s kovovym nozem a kovovou lzickou se traduje od doby, kdy byly lzice a noze vyrabeny ze zeleza. Zelezo rychle oxyduje, takze byl problem i s potravinami. V soucasne dobe jsou noze a lzice z nerezu. Kvalitni nerez neoxyduje, obcas oxyduje pouze cinsky nerez. Nerez je k potravinam inertni stejne jako plast nebo drevo.

  2. Taky dost nechápu logiku mixování a potom nesmím použít kovovou lžičku…btw ja myslím, že s tím kovem je to nesmysl. To by vlastně ocelová sítka v odšťavňovačích byla škodná a mašina by tím pádem byla víte na co….

  3. Rozmixovat v mixéru s plastovými, dřevěnými či keramickými čepelemi? 😉
    Jinak mám dojem, že jsou čepele v mixéru kovové… To nevadí?

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>