NIKDY SE NEVZDÁVEJME !

Narazila jsem na ohromující příběh Arthura a jeho proměny, tak bych se o něj s vámi chtěla podělit. Arthur, jehož video přikládám dole, je důkazem toho, že ať se děje v našich životech cokoli a doktoři vám říkají cokoli, NIKDY SE NIČEHO NEBOJME, VĚŘME SVÝM SCHOPNOSTEM A NÁSLEDUJME HLAS SRDCE, PROTOŽE DOKÁŽEME VŠECHNO, CO CHCEME!

IMG-20110716-00146Nechci se vůbec srovnávat s tímto statečným chlapíkem, jen řeknu, že po pádu z koně jsem musela na operaci kolene a pak páteře, kdy mi doktoři do krku nabouchali šest šroubů a titanovou destičku přes tři obratle a už navždy zakázali jízdu na mém milovaném koni Madonce, kvůli možnému pádu a následnému vozíku. Zakázali mi i skákání, běh, jízdu na kole, lyžování, zkrátka misaoperacevšechno snad kromě chůze a specifického stylu plavání. Nejprve jsem z toho byla strašně smutná a v beznaději a nemohla tomu uvěřit. Brečela jsem, že budu muset koně prodat, natolik jsem podlehla svému strachu a zastrašování doktory, kteří o mě vůbec nic nevědí. Samozřejmě i milovaná rodina a pár přátel mě od záměru zase jezdit zrazovalo – měli o mě strach. Byl to strach na strach. Přitom koně jsou tak léčiví tvorové pro tělo i duši!

ja a madonka3Ve chvíli, kdy jsem jednou v neděli v slzách napsala na internet inzerát, že prodám báječného koně a začali se ozývat lidi, mé srdce se vzbouřilo a došlo k totálnímu propojení celé mě samotné – tělo, duše, srdce, mysl a Já konečně ucítila Pravdu a ne jen strach. Ta Pravda je to, že miluju svého koně a i když už na něm nebudu třeba tryskat lesem přes kořeny jako dřív, je to můj kamarád a není důvod se ho, tedy jí, vzdávat. Ještě ten den jsem inzerát stáhla a jela za ní –  do přírody.

Celá tato situace mi pomohla změnit svůj přístup ke strachu, k jízdě na koni, k sobě i k Madonce samotné. Jsem opatrnější, rozvážnější, nebojím se. Užívám si to a celé tohle překonání se mě nesmírně šouplo! Opět jsem se vyšvihla do sedla a pomalu se začala rozhýbávat – tahle fotka je z prvního dne v sedle po operaci. Pocítila jsem vděčnost za možnost a krásu, kterou prožívám, když jsem se svým koněm a málem jsem už nikdy nebyla. Každý se musíme rozhodovat vždy jen sám za sebe.

ja a madonka1Neříkám, že je to jednoduché, neříkám, že to jde jako dřív, neříkám, že nemám bolesti, ale žiji, dělám to, co mám ráda a jsem ve stálém procesu uzdravování duše i těla. Ten impuls přišel ze srdce a to je jediná Pravda, kterou máme a je dobré ji následovat.

Přeji nám všem, ať máme rádi sebe samé a užíváme si života plnými doušky, protože kvůli tomu jsme se sem narodili.

 

A tady konečně ten slibovaný dokument:

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

2 Komentářů
  1. Patnáct let jsem „vlastnila“ koně, deset let z toho jsem o něj pouze pečovala, protože na staříkovi se nejezdí. Nikdy mě nenapadlo ho prodat, život s ním (i bez jízdy) byl úžasný, naplněný.
    Loni, přítel můj, zemřel v nedožitých 29 letech na selhání srdce. Byla jsem u něj až do konce a nikdy nezapomenu.
    Přeju všem aby dokázali na koně nahlížet jako na přátele a ne jen lézt jim na hřbet. Obohatí je to jistě víc než jezdit s pákovým udidlem.

  2. Prohlížení Vaších velmi hezkých stránek sabotuje reklama, která po kliknutí např. na odkaz Svět očima Mii, překryje nově načtenou stránku. Jděte na své stránky jako běžný návštěvník a vyzkoušejte si to, jaké lumpárny Vám to tam dělá.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.