I Buddha a Ježíš měli zlé dny

buddhaJakkoli si myslíme, že když jsme poznali cokoli nového, co nás posunulo, že už jsme „TAM“ a máme vyhráno, že už přesně „VÍME“ co a jak a konečně tedy máme patent na šťastný život, Vesmír nám velmi rychle ukáže, že cesta není u konce dokud fyzicky nezemřeme a že je stále kopec věcí, které ještě neumíme.

 

Duchovní ego je pěkná potvora, převlékající se za poradce druhým, poučovatele a zachránce světa, pumpující spasitelský komplex. Asi hodně z nás s tím máme občas co do činění, až najednou jsme opět ve „srabu“ my sami, prožíváme těžké dny a jsme zmateni, že už zase! Ti sebemrskačtější z nás začnou analyzovat, kde udělali chybu a začnou mít pocity viny ze selhání, za které se začnou v hlavě obviňovat, pak nastoupí odsouzení a zdatnější z nás se díky tomuto mohou dostat až do izolace od okolí z pocitů studu nad sebou. Ach to ego 🙂 To je samozřejmě ten pesimičtější scénář. Naštěstí hodně z nás si ze sebe umí udělat legraci, přistoupit k omylu s láskou, poučit se, že pokora je vždy na místě a jít lidštější dál.

Teal Scott, o které jsem již psala, na to udělala krásné krátké video, které nás udržuje nohama na zemi. Možná, že se někomu bude právě teď hodit, tak s láskou sdílím.

Přeji nám lásku a mírnost celého Vesmíru.

ℒℴνℯ ❤ Mia

Autor: Mia Weissová, foto:google.com, slunecnyzivot.cz

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě pokud bude připojeno jméno autora, aktivní odkaz na slunecnyzivot.cz a celá tato poznámka. Díky! Mia

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.