Otevření energetických kanálů prostřednictvím kreslení

Fotografie0005b1I když si možná myslíme, že nemáme vlohy ke kreslení a malovaní, tak opak je pravdou, věřte mi 🙂

Jsem toho názoru, že každý z nás umí malovat, zpívat, tančit, hrát si – tvořit, cokoli. Stačí si na to jen vzpomenout, uvolnit se a nechat se vést hlasem své Duše.

Když ho poslechneme, začneme se radovat a pocítíme dosud nepoznaný příliv energie díky rozpuštění se v čase bytím TADY A TEĎ, kdy se nám začnou pročišťovat naše energetické kanály v těle a nalévat nová krev do žil.

 

Setkáme se tak se svým vnitřním světem a vším, co obsahuje, včetně části našeho Fotografie0015ab1nevědomí, kde je uložena spousta cenných informací o nás, našich vzorcích a programech, podle kterých žijeme a ani o tom nevíme.

Stačí si jen v klidu sednout před čistý list papíru s pár pastelkami nebo jen obyčejnou tužkou a nechat se unášet do svého světa fantazie. Vyzkoušejte to, budete překvapeni, co z vás nakonec promluví skrze obraz.

Fotografie0031c1Nemusíme být žádnými certifikovanými umělci. 

 

Vyjádřit se jednoduchým obrázkem může být jedna z cest komunikace s naší Duší – se Zdrojem. Ať už zpracováváme jakoukoli emoci nebo máme třeba jen chuť jen tak nahlédnout dovnitř prostřednictvím malování, vždy nám to může usnadnit proces zorientování se v sobě a v nalezení odpovědi.

Fotografie0008b1

 

Není potřeba znát žádné techniky ani čtení z kresby, Fotografie0010b1abychom vycítili, co se v nás odehrává. Vlastní kresba k nám promlouvá naším jazykem, proto pocit, který ucítíme při pohledu na ni, nám zodpoví vše potřebné.

Navíc u takové činnosti je člověku vždycky dobře. Důležité je se do ničeho netlačit a nechat inspiraci, ať přichází sama od sebe…

Fotografie0006b1

Fotografie0026b1Fotografie0028b1Fotografie0027b1Fotografie0009a1Fotografie0029b1Fotografie0021a1
Fotografie0032a1

 

Fotografie0020b1

Fotografie0018b1

Fotografie0012a1

Fotografie0013b1

Já svou inspiraci párkrát následovala a vzniklo z toho například tohle všechno. Změti barev a tvarů, po jejichž dokončení jsem vždy pocítila radost, byť třeba jen z toho, že jsem se jako „netalent“ přiměla projít cestou výtvarného se vyjádření a dokončila ho.

Fotografie0025b1

Fotografie0022b1Fotografie0033d1

 Některé obrázky jsou triviální až dětské, někdo se může dostat až k propracovanějším podle toho, jaká sebevyjadřovací potřeba se skrze něj vyjádří. Někdo má rád věci důmyslné, složité, málo barevné, prolínající, někdo naopak jemné, andělské, lehké, průsvitné, duhové, někdo konkrétní někdo abstraktní, cokoli, jak kdy…

Fotografie0011a1

Nebojme se dát všemu volný průběh a pozorujme to. Poznáme, že v každém období, náladě nebo situaci malujeme různé věci, různými barvami a technikami, aniž bychom o tom nějak přemýšleli.

Fotografie0019b1Fotografie0023b1

 

Možností, jak dovolit naší Duši k nám promlouvat je nepočítaně.

Někdy nás baví si malovat, někdy muj obrazek 1fotografovat, někdy hrát na kytaru a skládat písničky, jindy zase jen tak si zpívat. Když námi projede nějaká dobrá muzika, tak se roztančíme, když jsme hodně v klidu, napíšeme třeba básničku, kapitolu knížky nebo článek 🙂 . Když přijde tzv. praktická tvořivá, vyrábíme třeba kořenky nebo květináče – COKOLI!

 

 

Fotografie0014c1Nebojme se být tvořiví a stávejme se spontánními dětmi. Budeme obdařeni čistým proudem energie, který skrze nás bude shora protékat.

Pokusme se najít si prostor jen pro sebe a své vlastní vyjádření jako autoterapie a zajímavý výlet do jiných sfér. Objevíme tak, že zde nejsou jen povinnosti, starosti a služby druhým.

Jsme tu pro svá poznání. Užívejme všech možností!

Přeji nám všem chuť a touhu tvořit, hrát si a radovat se z toho, že můžeme!

ℒℴνℯ ❤ Mia

 

Autor: Mia Weissová, Obrázky: Mia Weissová, slunecnyzivot.cz

Článek (či jeho části – včetně obrázků) je možné sdílet v nezměněné podobě pokud bude připojeno jméno autora, aktivní odkaz na slunecnyzivot.cz a celá tato poznámka. Díky! Mia

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

1 Komentář
  1. Některé obrázky nás obzvlášť s mou ženou -oslovili-,při přiložení ruky cca 5-IOcm -vyzařovali- pozitivní energii….

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.