Nemusím na vše reagovat

 

Pokud si uvědomíte, že opravdu nemusíte na vše reagovat, velmi se vám uleví, začnete šetřit spoustu energie na věci, které opravdu milujete a zjednoduší se vám život.

Toto své poznání aplikuji na všechny své vztahy, včetně mé čtyřleté dcerky a funguje to skvěle. Umenšuje mi to totiž mnoho zbytečných diskuzí, které by udolaly i vola. 😃

Všechno to, co jsme schopní do sebe pojmout bez myslí nucené odezvy, nás vnitřně velmi posiluje. Naše sebehodnota roste, neboť si začneme uvědomovat, jak moc dokážeme ukorigovat ego, léčit svá zranění a věci s nadhledem přejít.

Neustálé reakce na všechno, názory na všechno, diskuze nad vším, jen vyčerpávají a odvádějí pozornost od vnitřního klidu a pozorování, která jsou v mnoha momentech tím nejdůležitějším.

Až se příště dostanete do komunikační smyčky, uvědomte si tuto jednoduchou pravdu, nesmírně se vám uleví a to vám moc přeji.

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.