11 fotek zachycujících krásu příchodu na svět

porod5Mezinárodní asociace profesionálních fotografů zaměřujících se na porody vyhlásila vítěze své každoroční „Image of the Year“ soutěže. Podle internetových stránek IAPBP, porota vybrala 11 nejlepších snímků zachycujících veškeré polohy emocí, které tento nádherný okamžik provázejí. Všechny fotografie dokazují, že ať se jedná o porod do vody, porod v porodnici, doma, s otcem nebo bez, s přáteli nebo zvířecími kamarády, s porodním plánem nebo bez něj, rodiče vždy v okamžiku, kdy přichází dítě na svět, prožívají velmi silné pocity krásy, sounáležitosti a vděčnosti.

Fotografie jsou řazeny od prvního místa.

 

porod1

 

porod2

 

porod3

 

porod4

 

porod5

 

porod6

 

Daddy's Pride

 

porod8

 

porod9

 

porod10

 

porod11

 

huffingtonpost

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

3 Komentářů
  1. Ahoj, zajímavý článek i fotky. Uvažuji o něčem takovém. Ráda bych byla, aby to byly fotky od profesionálního fotografa. Porozhlížela jsem v okolí a objevila tento fotoateliér, kde by mi to mohli umožnit. Přeji pěkný den.

  2. Pani Miso,jste uzasna,clanky,ktere sem davate jsou bez chyby,inspirativni,poucne,spousta jsem jich vyzkousela a vzdy se tesim na nove.Jen tak dal !!! S pozdravem Dana :-))

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.