Neobvyklé přátelství psa a sovy

pes a sova1Asi málokdo by byl býval věřil, že se nejlepšími přáteli mohou stát německý ovčák Ingo a malá sovička Poldi, dokud nespatří tyto úchvatné fotografie. Německá fotografka zvířat Tanja Brandt, zachytila jejich překvapivě roztomilé přátelství hned na několika snímcích, které dokazují, že přátelství nezná hranic.

Fotografka s úsměvem říká, že oba dva si focení náramně užívali a ve zlatém večerním světle působili velmi uvolněně a šťastně.

Chcete-li si prohlédnout i další fotky Ingových zvířecích přátel, můžete tak učinit na těchto stránkách, stojí to vážně za to.

 

pes a sova1

pes a sova2

pes a sova3 pes a sova4 pes a sova5 pes a sova6 pes a sova7 pes a sova8 pes a sova9 pes a sova10 pes a sova11 pes a sova12 pes a sova13

pes a sova14

pes a sova15 pes a sova16

pes a sova17 pes a sova18

ingoundelse.de, boredpanda.com

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.