Český duchovní průvodce a léčitel Sai Babou políbený

Foto: Libor Fojtík/Economia

Ondřej je výjimečný muž, který si prošel už lecčíms. Znám ho už mnoho let a podobně jako já si prošel tzv. korporátním businessem až do bodu, ze kterého už se nedalo pokračovat jinak, než cestou opouštění, odhazování a velkými změnami. Léta běžela a ze zaneprázdněného manažera v kravatě se stal muž, který dokáže zastavit bolest během pár minut pouhým přiložením rukou na postižené místo, pomoci lidem se syndromem vyhoření, pod velkým stresem, v depresích, finanční tísni, potýkající se s dlouhodobými nemocemi a mnoho dalšího. Co jsem u něj ocenila nejvíce já osobně, je tzv. odblok čaker, který když nezažijete, nepochopíte.

Přináším vám proto rozhovor s mužem, jehož diář je plný na několik týdnů dopředu a ohlasy jeho klientů se množí raketovou rychlostí.

 

Kolik Ti bylo, když jsi si začal uvědomovat, že je něco jinak?

Od mládí mě fascinoval svět léčitelů, kartářek a vnitřně jsem si přál něco takového umět. Rozum ale říkal, že to může umět jen někdo. Jaké bylo mé překvapení, když jsem se postupně u různých léčitelů dozvídal, že i já budu ten, který bude pomáhat. Léta jsme tomu nechtěl uvěřit.

 

Jak si žil do té doby?

Pracoval jsem na vrcholových manažerských funkcích, ego frčelo svojí hru na mistra světa, cestoval jsem, bavil jsem se, ale uvnitř byl malý zraněný kluk, kterému odešla maminka ve dvanácti letech na Štědrý večer. Bouchla dveřmi a 12 let jsem jí neviděl.

 

Co se dělo potom?

Prošel jsem si několikrát osobním i pracovním vyhořením, vztahy které nefungovaly, zraněními, myšlenkami na sebevraždu. Upřímně můžu říct, že mnoho let bylo peklo. Doslova očistec, hledal jsem cestu ven a to byla má cesta přípravy. Vyzkoušel jsem snad všechno a tak po 9ti letech intenzivní práce na sobě mám zkušenosti a vím jak se daný člověk cítí v různých situacích. Zároveň vím, jaká cesta má pro daného klienta ten nejrychlejší účinek. Nemá smysl ztrácet čas a já jsem nesmírně ,,Vesmírně” efektivní. Tam kde by klient musel léta chodit na terapie, jsem schopný pomoct za pár sezení a to je styl práce, která se mi líbí. Rychle a efektivně. I já jsem jako osobnost takový. Mluvím rychle, konám rychle, říkám věci jak se mají a snažím se komunikovat jasně a pravdivě. Většině lidí to sedí a vyhovuje.

 

Proč jsi se rozhodl léčit lidi až nyní?

Na vše musí dospět čas a jak se říká: ,,dětství do 40ti je nejtěžší”. Zpětně vím, že jsem si všechna životní traumata, úspěchy a neúspěchy, nemoci musel projít sám. Jedině skrze své prožitky dokáži kvalitně pomáhat a rychle rozklíčovat situace. To vás naučí jen škola života.

A teď nastal čas. Jsem přesně ve správný okamžik na správném místě. Plán mé duše je geniální. Kdysi jsem byl na vrcholu v technologiích (strávil jsem 18 let na manažerských funkcích v telekomunikacích – Panasonic, Alcatel, Nokia), teď jsem aktivní a na vrcholu v oblasti léčení. Proto ho můžu nabízet dál.

Naše úžasná modrá planeta se od roku 2012 nachází oblasti Vesmíru, kde je extrémně vysoká vibrace a ta nás nutí vyčistit svá emoční zatížení ať už rodového, či osobního původu, protože jinak se prostě ,,necítíme ve své kůži” a trpíme nemocemi, které nás ale jen upozorňují na to, že by se něco mělo začít řešit.

Přecházíme skokově z 3D prostoru do 5D prostoru. Stará pravidla neplatí a já jsem tu jako průvodce k novému a lepšímu životu a světu, který je plný lásky, pochopení a zdrojů ke šťastnému životu. To ale platí, jen když máte uklizeno před svým prahem.

 

Jak u Tebe probíhá léčení, z čeho všeho se skládá a kolik sezení je potřeba? 

Já se specializuji nejenom na léčení, ale hlavně na transformaci osobnosti na zdravou bytost plnou lásky s dostatkem zdrojů pro krásný a lehký život. Člověka je třeba sladit jako celek, aby fungoval. Běžně potřebuji na celkové vyladění klienta 5 – 7 sezení, které probíhají okolo 2 měsíců. Výsledkem je zcela nová osobnost zbavená traumat, připravená na vztah, mateřství a zdravého potomka, na novou lépe ohodnocenou práci a zároveň je plná štěstí, lásky, zdraví a pohody.

 

Dokážeš lidem pomoci se všemi jejich problémy? 

Pokud sami opravdu vnitřně chtějí, můžeme pomoct s většinou věcí, ale často je tu plán duše, na který nesmíme zapomínat a také je tu otázka karmy. Tady nemám právo zasahovat. Dařbuján je Dařbuján a ani Pandrhola mu nepomůže, když zavře smrťáka do sudu. Proč říkám můžeme? Protože to nejsem jenom já, který léčí. Já jsem jen 3D tunel do ostatních dimenzí, kde se nalézají spřátelené světelné milující bytosti, které klientovi pomáhají, harmonizují ho a léčí společně se mnou. Sami ovšem vědí nejlépe, kde mohou zasahovat a kde je potřeba další inkarnace, aby se duše naučila vše, co potřebuje.

 

Léčíš se Ty sám nějak? Jak se čistíš po terapii a co Ti pomáhá udržovat se v rovnováze a síle? 

Musím se čistit a dávat si na sebe velký pozor. Rodové a osobní zátěže lidí totiž procházejí skrze můj systém. Je to něco podobného jako postava Coffee, z filmu Zelená míle. Vše má svojí daň a tak každý večer prosím o očistu, sám chodím za dalšími pomocníky, terapeuty, kouči, šamany, neustále se vzdělávám a léčím svá traumata a emoce, skrze jejichž pochopení mohu pomáhat dalším lidem. S tím souvisí, že v průměru pracuji se dvěma až třemi lidmi denně. Víc klientů by nemohlo být uděláno kvalitně a pro mě je kvalita mé práce na prvním místě.

Co se týká mého léčení, je to tak, že pokud si přiložím ruce na svá zranění, je efekt stejný jako u klienta. Lékaři mi často říkali, že jsem takový,,hojivý typ”. Potutelně jsem se usmíval a nekomentoval to dál. Většina lékařů tomu nechce rozumět, bojí se těchto témat a jejich strach často plodí agresi. Z mých přátel lékařů, primářů, gynekologů a ortopedů, kterým jsem nabízel popovídání na téma zdraví lidí a mého vnímání se neozval nikdo. Většina odpoví něco ve smyslu, že až bude čas, dáme kávu. Nechávám to na nich. Každý má svůj čas a svoji vůli a já nemám právo zasahovat. Občas mi ale přijde, že neučinili Hippokratovu přísahu, ale smlouvu se svým egem, protože zdraví klienta má být na prvním místě, ať už je technika vedoucí k cíli jakákoliv.

Já sám klasickou alopatickou medicínu uznávám a svoji práci s ní kombinuji. Jinak to ani nejde. Nikdy neměním klientům léčbu, vše nechávám na lékaři. Já jen doplňuji a koriguji procesy, které lékař z podstaty svého klasického vzdělání nemůže znát.
 

Jsi po skončení s klienty v kontaktu? Je tam nějaká návaznost a je vůbec potřeba?

Tím, že řeším klienta jako celek je třeba více sezení, takže výsledky vidím během léčby. Jsem ale moc rád, když se klient po nějaké době ozve a dá zpětnou vazbu. Je to na mé práci ta největší odměna. V rámci léčení také se svými klienty komunikuji a na dálku po telefonu, když mají nějaký problém a pomocí práce s energiemi upravuji a ladím jejich léčebné procesy.

 

Jak žiješ Ty jako Ondřej Suchopár občan?

Svobodný, bezdětný, dva psi – Archibald a Arianka, přítelkyně je dlouhodobě v zahraničí. Není to ideální stav, ale vše má svůj důvod. Musíme se naučit být šťastní i ve smutku, když nemáme milovanou osobu vedle sebe. Těším se jednou na založení rodiny. Bude to další stupeň k získání zkušeností a většímu otevření srdce láskou.

 

Máš nějaké duchovní průvodce? A jak s nimi komunikuješ?

Jako dítě jsem si vybral svoji přezdívku Beba. Až když jsem poprvé přijel do Indie, pochopil jsem proč. Místní Svatý Sai Baba ke mně přišel hned první den ve snu a zasvětil mně. Sai Baba je moje duchovní dvojče. Naše duše pocházejí ze stejného hvězdného systému – ze Siria. Jako mladý měl i úplně stejně barevné psy jako já.

Sai Baba, má duše a další světelné bytosti pomáhají klientům s léčením. Jde to až do takového extrému, že klient pan Jindřich 66 let nemohoucí na kolena, se ke mně objednal a ten večer za ním přišla ve vědomém meditativním stavu světelná bytost, která mu konejšivým hlasem oznámila, že od teď už bude vše v pořádku, že se o něj přátelé ze Siria postarají. Ráno Jindřich vstal a začal na kolena chodit. Přestala ho úplně bolet.  Přátelé z Vesmíru věděli že 150 km v autě nemůže ve svém stavu zvládnout. Takhle mohl dojet za mnou na konzultaci. Nebo se mi někdo ozve, že se mnou měl sen, že se má stavit. To je celkem běžné.

 

Jak jsi se o nich dozvěděl? 

Sami si vybírají, kdy se mnou potřebují mluvit. Komunikují se mnou hlavně ve snech, kdy je to pro ně nejjednodušší se ke mně dostat přes moje podvědomí, komunikují také přes čísla na hodinách, skrze ,,náhodné situace” v televizi, prostě přes všechny kanály, které mohou ovlivnit, aniž by zasahovali do našeho 3D světa. Týden před zvolením nového papeže přišel Ježíš, Ganesha po návratu z Indie a Sai Baba mnohokráte v různých situacích. Ten ostatně neustále stojí vedle mě.

 

Jak Tobě a Tvým klientům pomáhají? 

Když dělám chyby, hned mě zpohlavkují a to bez milosti. Můžeme tomu říkat instantní karma. Kolik já měl zranění, nehod až po absolutně absurdní situace, kdy na mě spadl 6. 6. 2006 strop v hotelu Wake up (Probuď se).  Jeden čas jsem měl ruku v sádře po operaci člunkové kosti v zápěstí, k tomu vyndaný štěp z pánve a jako bonus přišla po dvou týdnech operace střev – píštěl. Chirurgové tvrdí, že je to jedna z nebolestivějších operací a měli pravdu. Můžu vám říct, že to bylo velmi zajímavé. Nebo jsem měl na 3 krát zlomenou horní čelist. Ondřej zlobil a tak dostal ,,přes hubu”. 2 měsíce jsem nebyl schopný jíst. Jak jednoduché a jak poučné, aby se chyba neopakovala. Vždy má platit heslo ,,s láskou ale s pravidly”. A ta pravidla máme jasně a striktně vyžadovat, ať už po našich kamarádech, či v rodině. Pravidla znamenají pořádek a teprve když je pořádek, můžeme svá srdce úplně otevřít v láskyplné situace. Pak totiž nehrozí zranění.

Vše ale slouží k usměrnění cesty a bez bolestivých zkušeností nemůžeme růst. Tady mě platí pravidlo natažené gumičky v praku, čím víc ho natáhnete, tím více a dále můžete vystřelit. Podobné to je v našem životě.

Někdo si své chování uvědomí a zkoreluje svoje jednání, někdo ne a pak se inkarnát připraví na fázi reinkarnace. Duše totiž dospěje k názoru, že další pokusy nemají smysl a nastaví proces znovuzrození.

Ke mně se ale v drtivé většině případů dostávají jen lidé, kteří mají šance. Ty ostatní to totiž ani nenapadne, že si mohou přijít pro pomoc. Pro ty budu jen ten blázen ze Zlatého kopce z Půlnoční ulice. A tak to má být a já jsem za to rád.

S láskou a přáním krásného a pohodlného života plného radosti a zdrojů všem.

 
Pokud se chcete dozvědět o Ondřejovi a jeho práci více, navštivte jeho stránky Dotek života.

S láskou.

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

5 Komentářů
  1. „nikde v textu není uvedeno, že je Ondřej dvojče Sai Babi“ – Možná by bylo fajn si po sobě přečíst text.

  2. Nastala mi otázka, jestli takovéto léčitelství není spíše na škodu? Ono když má člověk stres a jiné depresivní stavy, tak spíše by měl promluvou s někým pochopit příčinu toho všeho a sám jednat, než když někdo bude vysílat dotyčnému energii, aby si ulevil a zkoušku/cestu duše tímto vysíláním energie zapřičinil poznání, které má svou vlastní zkušeností prožít. Ale pravda je taková, že je mnoho cest a jeden cíl, takže vše je defakto dobré.

    1. Dobrý den Davide,

      obojí je pravda.

      Mnozí, kteří volí cestu léčení tohoto typu, už sami častokrát podnikli mnohé pro pochopení a uzdravení a potřebují k uvědomění a pochopení navíc ještě pomoc někoho druhého – učitele, léčitele…

      Ten za ně jejich práci neudělá. Pomůže, ale když se dotyčný nezmění, jeho problém se mu vrátí a nic se tudíž nevyřešilo dlouhodobě.

      Vše co jest, je tu pro nás a je na každém udělat svá vlastní rozhodnutí.

      A jak říkáte, nic není špatně.

      Michaela

  3. Jen maly commentar ! Saibabou muze byt polibeny kde kdo, kdo ho v zivote navstivil a sedel v prvni rade. Mluvit o tom, ze je pan jeho duchovni dvojce, nepriklada tomuto zadny vyznam a neni to dulezite pro jeho lecitelske schopnosti, jestli tazany nejake schopnosti ma.
    Podle Patanjaliho a Vedickeho uceni, kdyz jsme tedy uz v Indii, a dotazovanemu to neco rika, Jsme vsichni vsechno, a vsichni se vsim propojeni.
    Zaver je tedy takovy, ze duchovnim dvojcetem Saibaby muze byt kdokoliv, kdo si to mysli

    1. Milá Leo,

      nikde v textu není uvedeno, že je Ondřej dvojče Sai Babi a titulek „Sai Babou políbený“ je obrat stejný, jako se říká „Bohem políbený“, což jsme také všichni. Nikdo se tu neglorifikuje, je to rozhovor se zajímavým člověkem, který dokáže pomoci těm, kdo ho vyhledají. Faktem zůstává, že se Ondřej se Sai Babou setkal a i na dále ho provází.

      Michaela

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.