Test odhalení chronického zánětu v těle – 10 otázek z praxe

Zánět je původcem mnoha problémů a nemocí, včetně těch nejzávažnějších. Neléčený nebo nedoléčený přechází do chronické formy, stále se opakuje a způsobuje kromě bolestí také značný úbytek energie. Chcete-li zjistit, jestli vaše tělo netrpí chronickým zánětem, zodpovězte si těchto pár otázek.

Moji klienti se mě často ptají, jak mají vědět, zda-li trpí chronickými záněty? Na to nelze zcela jasně odpovědět, pakliže jim nepoložím několik zásadních otázek o příznacích a životním stylu, který vedou. Těchto několik otázek je velmi důležitých pro stanovení možnosti výskytu chronického zánětu, podle jejichž odpovědí následně sestavuji další postup celostního uzdravení.

Je důležité vědět, že akutní nebo malý zánět jsou normální, a jsou přirozenou obranou těla. Určité symptomy a navíc odhalení krevními testy však ukazují problém chronického zánětu, který může vést k dalším onemocněním a symptomů, jako je přibývání na váze a bolesti.

 

Test odhalení chronického zánětu v těle

Odpovězte „ano“ nebo „ne“ na následující otázky:

1. Cítíte se ráno unaveni, ale v noci nemůžete vypnout? Ano nebo Ne

2. Přibíráte na váze, i když cvičíte a zdravě jíte? Ano nebo Ne

3. Trpíte nadýmáním nebo zácpou několikrát v měsíci? Ano nebo Ne

4. Míváte problémy s pamětí a koncentrací? Ano nebo Ne

5. Jste náladová/ý nebo podrážděná/ý častěji, než jste bývali? Ano nebo Ne

6. Máte potíže s usínáním či spánkem? Ano nebo Ne

7. Už jste měli reakce na potraviny (potravinové alergie/intolerance) na sýry (mléko), lepek nebo sójiu? Ano nebo Ne

8. Trpíte zhoršenou alergií, ekzémy nebo astmatem? Ano nebo Ne

9. Dioagnostikoval u vás lékař v minulosti zánětlivé onemocnění (nebo jste někdy měli výsledky testů krve, které ukázaly zvýšené hladiny glukózy, vysokou citlivost C-reaktivního proteinu (CRP), sedimentaci erytrocytů (rychlost klesání erytrocytů ve vzorku nesrážlivé krve), homocystein nebo feritin) ? Ano nebo Ne

10. Cítíte se často nachlazení nebo trpíte záněty vedlejších nosních dutin? Ano nebo Ne

 

Je vaše zánět pod kontrolou?

Sečtěte počet Ano a počet Ne.

Pokud jste odpověděli Ano více než pětkrát, trpíte závažným chronickým zánětem.

Pokud jste odpověděli Ano třikrát až pětkrát, máte mírný chronický zánět.

Pokud jste odpověděli Ano dvakrát, můžete mít chronický zánět.

Pokud jste odpověděli Ne na všech deset otázek, netrpíte chronickým zánětem, ale je stále dobré hlídat si stravu (protizánětlivou), životní styl a cvičení.

 

Zánět je komplikované a někdy obtížné odhalit, takže tyto otázky pro vás mohou být dobrým ukazatelem toho, jak na tom aktuálně jste. Jsou to hlavní ukazatele zánětu, ale existuje mnoho dalších symptomů a možností odhalení díky testů. Opakujte tento test zhruba jednou za dva týdny, pokud máte více odpovědí Ano a budete se snažit léčit.

Na těchto stránkách naleznete a budete nalézat v průběhu času celostní doporučení, jak se záněty pracovat tak, abyste se z nich uzdravili přírodním způsobem, hlavně změnou stravy a životního stylu, na které se specializuji.

15 důležitých potravin bojujících se záněty

Příčiny zánětů, jejich léčba a recept na silně protizánětlivou šťávu

4 recepty na léčivé polévky na imunitu, regeneraci a proti zánětům

5 receptů na léčivá smoothies a šťávy proti zánětům

5 receptů na smoothies proti zánětům, detoxikaci a omlazení

Lahodné protizánětlivé heřmánkové latté

Květáková polévka jako protizánětlivá dobrota

Recept na protizánětlivé vegan mléko s kurkumou

Protizánětlivé smoothie s kurkumou

Recept na silné přírodní antibiotikum

Rady léčitelky Evy Moučkové pro přírodní uzdravení

 

Bojujete s občasnými nebo chronickými záněty?

Je třeba k této problematice přistoupit celostně a udělat několik potřebných změn k lepšímu. V eBooku „Jak vyléčit kvasinkovou infekci přírodně a navždy – holistický systém pozitivní proměny života“, popisuji důležité aspekty úpravy stravy, posílení orgánů, pročištění těla a navrácení ho do rovnováhy, ve které panuje zdraví na všech úrovních, konkrétními funkčními kroky, které již pomohly stovkám mých uzdravených klientů.

Opakované kvasinkové infekce vedou k chronickým zánětům, dysbakterióze, syndromu propustného střeva, autoimunitním onemocněním, participují na vzniku rakovinných nádorů, napadají mozek a v důsledku toho ničí naší psychiku a způsobují mnoho dalších velmi nepříjemných zdravotních problémů.

Pokud chcete zjistit, zda patříte k 80% populace, která trpí přemnoženými kvasinkami a z nich plynoucích problémů, stáhněte si zdarma můj eBook „Jak si vytestovat kvasinkovou infekci“, odpovězte na otázky v něm položené, vyhodnoťte svůj aktuální zdravotní stav a rozhodněte se podle výsledků o další cestě. Já vám nabízím tu přírodní, šetrnou a trvalou, bez negativních vedlejších účinků.

Hodně zdraví!

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

1 Komentář

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.