Ralph Smart

ralphKrásný, plný, otevřený člověk, který žije to, co říká a je studnicí odpovědí pro mnoho lidí – Ralph Smart. Září zvláštně nepoznanou energií, jako by k nám promlouval skrze vzdálené světy. Prošel si svou cestou vzestupů a pádů jako každý z nás, aby poznal Pravdu a začal se radovat ze života, dělat to, co ho nejvíc baví a milovat práci kterou dělá. Je pozitivní a mile přesvědčivý, ať mluví o čemkoli a to ve mě vzbuzuje důvěru. Když ho pozoruji a vnímám proud, který z něj jde, cítím, že jsem Doma.

S láskou vkládám pár jeho videí pro zastavení se, spočinutí a načerpání nové síly.

Buďme si navzájem vlídnými učiteli a pomáhejme si a svět se stane Domovem pro nás všechny.

ℒℴνℯ ❤ Mia

Autor: Mia Weissová, foto: Google.com, slunecnyzivot.cz

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě pokud bude připojeno jméno autora, aktivní odkaz na slunecnyzivot.cz a celá tato poznámka. Díky! Mia

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.