Krásné fotografie autentických žen po dětech

po porodu8Jsou ženy, které se za své tělo stydí, i když je stále mladé, pevné a bez jizev a strií a jsou ženy, které své tělo milují a přijímají ho takové, jaké právě teď je, i po porodech, operacích, s nadváhou i extra štíhlé. Zde vám nabízím pohled na ženy milující a autentické, které daly život svým dětem a tento dar zrození dalších lidí skrze je samé, jim změnil nejen tělo, ale i pohled na sebe sama. 

Tyto ženy shodně říkají, že těhotenství změnilo jejich břicho a prsa, která se stala měkčími a jemnějšími. Ze začátku měly pocit, že jejich těla již nepatří do kategorie „dokonalé tělo“ a začaly být nejisté. Tato nejistota začala ovlivňovat to, jak o sebe pečovaly, jak prožívaly svůj sexuální život a jak málo zářily. Chtělo to chvilku času a uvědomění, že plastické operace nic neřeší a jen cesta k sobě samé skrze přijetí svého těla, které poskytlo 9 měsíců domov a plnou výživu pro jejich milované děti a milování sebe sama více, je jedinou úlevou a navrácením skutečné radosti do života.

Je to o vnitřní niterné práci, o každodenním dávaní si pozornosti, jemnosti a lásky, o změně stravy, na stravu čerstvou a nezpracovanou a naučení se pár technik, jak si například správně masírovat prsa a bříško a vlastně celé tělo, se kterým doteky vstupujeme do komunikace. Poděkovat svému tělu za vše, co nám umožňuje zažívat a co všechno nám již poskytlo.

Je to také o odvrácení pozornosti z nerealistických, umělohmotných a sterilních médií, která ukazují jen „dokonalá“ prázdná těla a zaměření se do své přítomnosti, plnosti, jedinečnosti a ocenění se.

To, co se nenaučíme dávat si samy, nám nikdo z venku neposkytne a i když máme pocit, že ano, tak nás to stejně neuspokojí na dlouho, protože tomu vnitřně stejně neuvěříme.

 

Jade Beall best shot

po porodu1

po porodu2

po porodu3

po porodu19

po porodu16

po porodu9

po porodu13

po porodu18

po porodu4

po porodu14

po porodu24

po porodu5

po porodu6

po porodu17

po porodu23

po porodu25

 

O fotografce

Fotografka Jade Beall se specializuje na zachycování pravdivých – neretušovaných, nephotoshopovaných obrazů žen, které inspirují svou otevřeností další ženy, které se otvírají možnosti přijetí se ve své unikátnosti těla, mysli i duše a tím se začíná uzdravovat celá společnost.

Další fotografie si můžete prohlédnout na jejích stránkách.

 

po porodu28

 

Který obrázek se vás dotkl nejvíce?

 

Milujme se ženy za naší dokonalou nedokonalost.

 

❤ Michaela

mytinysecrets.com, foto: Jade Beall
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

5 Komentářů
  1. Krásné snímky s úžasnými aktéry … nelze mezi nimi vybrat ten nej, všechny jsou tak lidské! Jsem matka dvou již dospělých synů a babička při těle … moje srdíčko to moc potěšilo. Díky.

  2. Na mě nejvíc zapůsobila fotka maminky s dcerou téměř bez vlasů. Vždy mi to evokuje vzpomínky na dobu, kdy jsem byla těhotná a máma bojovala s rakovinou. Mrzí mě, že ji nemůžu obejmout jako máma dceru na fotografii. Sama jsem teď máma a moje maminka ani syna neviděla. Myslím, že by nás to propojilo víc než kdy předtím. Všechny fotografie jsou krásné a emotivní. Mezi ženami jsem si našla i takové, které jsou mi podobné postavou a i když mě někdy pěkně štve, co mi přibylo, jedno je důležitější. Dala jsem svému dítěti život.

  3. Krásné fotografie!!!! Mě se úplně nejvíc dotkl hned ten zhora – vráščité břicho matky láskyplně objímají dcery… úplně se v tom vidím… moji oba synové milují (!) moje povolené vrásčité břicho a každé ráno mi musí vyhrnout tričko a pomazlit se s ním, přitisknout na ně tvář… a i když bych byla radši, kdyby mi břicho v těhotenství nepovolilo, tak si s ním hlavu nelámu…

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.