Jak se zbavit chřipky I. díl

bylinyJen zírám, jak korporace nabízejí v reklamách nějaké léky proti nachlazení, přitom jsou ty jejich zázračné přípravky ošizené. Kolikrát by jen stačilo pozorně poslouchat své tělo, protože ten pravý a nejlepší lék na všechny nemoci máme v sobě. Pokud nás často trápí, stačí jediné. Začít myslet jinak, než doposud.

Prostě se naučit normálně žít.

Lidé se často v nemocech užírají, čímž nemoc sami podporují a posilují ji. Jsou nešťastní z toho, jak se cítí, že jim je na umření, mají strach, že onemocní ještě víc, že ztratí spoustu času pod peřinou, místo toho, aby dělali něco užitečného. Místo toho bych se raději díval na svět trochu odvážněji a šel jí vstříc. Protože jen proto na světě existují nemoci. Ano, jen proto, že se člověk nedokáže bránit a snaží se před ní utéct. A je jedno, jestli to je rakovina, ebola nebo chřipka. Možná to pro někoho bude znít šíleně, ale člověk by si jí měl vážit, mít jí rád a pozorně jí sledovat. Všímat si, co s tělem dokáže, obdivovat jí, ať klidně udělá svojí práci. Tedy naprosto se jí přestat bránit. A fór je v tom, že ona tím pádem sama odejde. Nakonec jsme jen to a dostaneme jen to, co v podvědomí nevědomky krmíme a chceme. Ne, že bychom chtěli chřipku. Ale stačí mít jen strach z toho, že jí chytíme. Jistě si říkáte, jak můžete mít rádi něco, co ubližuje. Je to stejné, jako když přijde do vašeho života někdo nežádoucí. Určitě znáte, co znamená „nech ho být, nevšímej si ho, on dá pokoj“. Tak je to přesně s nemocí.

Ale pozor. Není to o ignorování. Je to o odpuštění a přijmutí situace. Protože ignorování kolikrát situaci pouze zhorší. A pokud to někdo nedokáže, pak se nemůže divit, že mu zaberou maximálně tak antibiotika.

I bylinky jsou účinné.

A kolikrát stačí si udělat přes rok krásný den a natrhat si šípky do čaje, nasbírat nějaké jeřabiny, černý a červený bez a různé bylinky, kterých je opravdu spoustu. Často však jsou případy, kdy lidem žádný z těchto pomocníků nepomáhá. A to jen proto, že jim nevěří. Přitom to má takovou sílu, kam se hrabou chemická antibiotika a různé nesmysly od farmaceutických firem. Ale bylinky nejsou to, co člověka dokáže vyléčit. Ty jsou jen takovou berličkou. Tím zázračným všelékem je pozitivní myšlení, osobní růst, či jakkoliv to nazveme. Jen to stačí ke štěstí, zdraví a dostatku všeho v našem životě.

 

Autor: Dabiel Vacek, foto: Pinterest, www.slunecnyzivot.cz

Pokud máte chuť sdílet článek na vašich stránkách, směle do toho, jen prosím o uvedení jména autora, případných zdrojů, odkazu na www.slunecnyzivot.cz a této poznámky.

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.