Čistící šťáva proti infekcím a únavě

citron jablko zazvor drinkNaše tělo má samočistící mechanismy každý den, ať se pravidelně detoxikujeme či nikoli. V případě, že už je ale přímo zaplaveno palbou toxinů, přirozenou očistu již nestíhá a my se začneme cítit více unavení, podráždění, jsme často nachlazení, trpíme nejrůznějšími infekcemi, špatně se koncentrujeme, jsme jednoduše napadnutelní zhoubnými bakteriemi, které nás oslabují a následně v nás propukají složitější onemocnění. 

Jestliže pociťujete některý z uvedených příznaků, je asi nejvyšší čas tělu trochu pomoci. Nejlépe přírodní a účinnou cestou, kterou bezpochyby léčba šťávami je.

Nabízím vám recept na zcela jednoduchou šťávu, kterou když budete popíjet pravidelně, bude vás čistit a regenerovat, neboť pozitivně působí i na funkce trávicího traktu a imunitního systému. Budete-li jí pít ráno, což doporučuji, budete se během dne cítit svěží.

Ingredience:

  • 1 citron
  • 4 jablka
  • zhruba 3-4 cm dlouhý kořen zázvoru
  • sklenice vody

Příprava:

Oloupejte citron a dejte ho spolu s jablky do odšťavovače. Pak přidejte zázvor a prolijte odšťavovač i vodou, ať se vám do nápoje dostane co nejvíce šťávy a vypijte.

Doporučuji konzumovat tento nápoj ráno před snídaní na lačný žaludek, aby se tělo rozběhlo do očisty jako první.

 

Michaela

Healthyfoodquotes
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

7 Komentářů
  1. Dobrý den, prosím, doporučila by jste mi odšťavňovač dle Vašich zkušeností? Moc děkuji

    1. Dobrý den,

      šťáva je účinnější.

      Michaela

  2. Rada se inspyruji vasima smothies ,hlavne na hubnuti-odstraneni tuku a ocisteni organizmu i na dobrou naladu a proti unave ,dekuji

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.