Jak na přírodní úlevu projevů kandidózy – 1. část

Vzhledem k tomu, že příznaky kandidózy mohou být docela nepříjemné (například bolesti svalů, výtok, orální infekce, vyrážky, záněty, pálení a otoky), je před zahájením komplexního programu na vyléčení se z kvasinkové infekce hlavní prioritou nejprve vyléčit akutní příznaky, a ulevit tak tělu i psychice. Dnes vám představím 1. část ze všech produktů, neboť je jich celá řada a všechny funkční.

Dobrou zprávou je, že existuje jednoduchá, bezpečná a 100% přírodní léčba, která vyléčí veškeré otravné příznaky v řádu dní.

Kromě toho jsou ingredience potřebné pro následující postup levné a snadno přístupné. S největší pravděpodobností je najdete ve své lednici, lékárně nebo obchodě se zdravou výživou.

Léčba je účinná pro všechny typy vnějších příznaků přemnožené kandidy. Pokud je vaše kandidóza středně těžká až těžká, léčba by měla být prováděna po dobu několika dní, dokud většina příznaků nevymizí.

Mějte prosím na paměti, že tato léčba vyléčí pouze povrchové příznaky přemnožené kandidy, nikoli její kořen a podstatu problému, který je způsobuje, a tak použijete-li pouze léčbu příznaků a nedodržíte také další změny, problémy se mohou rychle vrátit.

Než zahájíte tuto léčbu přemnožené kandidy, podívejte se na první část ze všech ingrediencí, potřebných k jejímu sestavení. Uvedu zde přírodní preparáty na veškeré tipy projevů kandidózy, nejen vaginální.

 

Produkty potřebné k léčbě odstranění příznaků

Med

Doporučuji med nejlépe přímo od včelaře. Kvalitní med nekape a má hladkou strukturu. Kvalitní med vykazuje antibakteriální, antivirové a antibiotické vlastnosti. Je to silný antioxidant a co je nejdůležitější, má silnou schopnost léčit rány a léčit kvasinkovou infekci.

Další cenné informace o léčbě medem najdete pod tagem Med zde.

 

Jogurt

Kvalitní jogurt obsahuje přátelské probiotické bakterie, jako Lactobacillus a Bifidus, které podporují imunitní systém, zvyšují odolnost organismu proti infekcím, napomáhají trávení a brání trávicí trakt před špatnými bakteriemi.

Je důležité, aby byl jogurt čistě bílý, neobsahoval cukr a žádné přísady. Doporučuji jogurt Hollandia nebo bio jogurty.

Při aplikaci lokálně slouží jogurt jako (vaginální) krém. Naneste ho na postiženou oblast a v případě vaginální infekce také pomocí injekční stříkačky dovnitř. Tak se dostanou přátelské bakterie na infikovanou oblast. Jogurt postiženou oblast zklidňuje a tiší.

 

Česnek

Česnek má kromě jiného antibiotické a antimikrobiální účinky proti různým druhům bakterií a plísní. Obsahuje také inulin, což je probiotická vláknina, velmi přátelská pro střevní trakt.

Česnek se svými silnými protiplísňovými vlastnostmi rychle a velmi účinně bojuje proti kvasinkové infekci a lokální aplikací léčí všechny symptomy s ní spojené. Česnek účinně působí proti mykózám nohou, a je dokonce lepší než běžně prodávaná antimykotika, jako například Lamisil.

Česnek se při kandidóze pochvy používá každé ráno, kdy se zavádí jeden oloupaný neporušený stroužek česneku, zabalený do gázy, do pochvy a nechá se tam působit až do večera. Večer pak pochvu vypláchněte, promažte ji kokosovým olejem a zaveďte jednu kapsli s probiotikem – acidofilem.

Kdyby se objevilo během této denní doby pálení, tak česnek vyndejte dříve.

Tento postup opakujte po dobu jednoho týdne. Česnek také dobře účinkuje proti kandidě, když se užívá vnitřně v dávce jeden stroužek třikrát denně. Můžete si také koupit česnekové tablety.

S dalšími způsoby léčby česnekem vás blíže seznámím v článcích pod tagem Česnek zde.

Bio jablečný ocet

Jablečný ocet je silný antiseptický a antibiotický nápoj. Kupujte pouze ten v bio kvalitě a nefiltrovaný. Jablečný ocet při popíjení působí jako silný čistič a pomáhá udržovat acidobazickou rovnováhu ve střevech. Dejte si každé ráno lžíci jablečného octa do sklenky vlažné vody a vypijte na lačno. Popíjejte dlouhodobě.

Poznámka: Pak si ústa ihned vypláchněte čistou vodou, ať se vám nenarušuje zubní sklovina od kyselin v octu.

Pro obnovu poševního prostředí použijte jablečný ocet k výplachům a potírání zevně. Můžete si udělat sedací koupel do lavóru smícháním 2 lžic jablečného octa na 1 litr vody. Nalít ho můžete také do vany a vykoupat se v něm. Při použití k výplachům použijte injekční stříkačku.

Důležité: Pokud byste při výplaších pociťovaly pálení či mírné podráždění, s procedurou jablečným octem přestaňte.

 

Laktobacily

Laktobacily znovu nastolují rovnováhu poševního prostředí. Jednoduše použijte kvalitní Laktobacilovou pilulku (např. Probiolact, v enterosolventních kapslích uvolňujících se až ve střevech, nikoli v žaludku), kterou rozmícháte se 2 lžícemi čisté vody nebo živého jogurtu. Pomocí injekční stříkačky je aplikujte do pochvy nebo použijte probiotické tampóny. Výplachy provádějte dvakrát denně při středně těžkých až těžkých příznacích, do zlepšení příznaků. Pro harmonizaci poševního prostředí při počátečním svědění a pálení aplikujte dvakrát týdně.

 

Jód

Použijte jód k výplachům nebo lokálně (Betadine). Je to efektivní postup proti široké škále infekcí. Jednoduše zřeďte 1 díl jódu ve 100 dílech vody a naneste dvakrát denně na infikovanou oblast.

 

Genciánová violeť – Genciánka

Vedle své schopnosti barvit oblečení, je toto tmavě fialové barvivo velmi silným bojovníkem proti vnějším infekcím kandidy. U žen je nejlepší namočit do ní tampon, vložit do pochvy a nechat ji působit po dobu několika hodin. Středně těžké až těžké případy by se měly léčit po dobu 7 dnů (je nutné použít každý tampon jen na několik hodin a pak vyhodit).

 

Další pokračování léčivých preparátů a další cenné informace o komplexní léčbě kvasinkové infekce najdete v sekci Léčba kandidy.

Pokud cítíte, že přemnoženými kvasinkami trpíte a chcete se už opravdu uzdravit, podrobný krok za krokem systém přírodní léčby vám nabízím v léčivém eBooku „Jak vyléčit kvasinkovou infekci přírodně a navždy, kde najdete vše potřebné.

Hodně zdraví!

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

3 Komentářů
  1. Zdravím.
    Již jsem dvakrát posílala email s žádnou odezvou, píšu tedy zde.
    Před více než měsícem jsem zaslala peníze na výše zmíněnou knihu na Váš účet.
    Nicméně kniha stále nikde.
    Je vše v pořádku z Vaší strany?

    Děkuji, Lukešová

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.