Nápoj, který rozpouští tuky během 4 dnů

citron okurka drinkNeznám nikoho, kdo by nechtěl přirozenou, přírodní, zdravou a zcela bezpečnou formou eliminovat svůj přebytečný tuk, pakliže nějaký má. V sekci Hubnutí vám postupně představuji nejrůznější recepty na funkční a jednoduché nápoje, které svým složením zrychlují metabolismus a tím i hubnutí a navíc jsou levné. Dnes mám pro vás tip na drink, který si jistě zaslouží vaší pozornost a zařazení do vašeho pitného a hubnoucího režimu, neboť již po 4 dnech jeho pravidelného pití uvidíte první výsledky. 

Tento nápoj je pro každého, kdo už přestal věřit, že by se ještě někdy mohl vejít do svých oblíbených kalhot, šatů nebo se nebál ukázat v plavkách mezi lidmi. Je jednoduchý, velmi účinný a jeho příprava trvá jen pár minut.

Ingredience:

  • 8 ½ šálky filtrované vody
  • 1 lžička nasekaného zázvoru (nebo lžíce sušeného)
  • 1 středně veliká okurka, na tenké plátky
  • 1 střední citron, na tenké plátky (v bio kvalitě nejlépe)
  • 12 lístků máty

Příprava:

Dejte všechny ingredience do džbánku a smíchejte je večer. Dejte do lednice a nechte přes noc louhovat. Před nalitím nápoje do sklenice vyjměte plátky citronu, zázvor a máty listy a popíjejte během jednoho dne. Na další den si připravte nápoj čerstvý.

Tento nápoj vás bude účinně hydratovat a tato každodenní kůra se doporučuje držet alespoň 4 týdny. Za tu dobu společně s nepřejídáním se, zařazením většinového podílu čerstvého ovoce a zeleniny a každodenními procházkami alespoň 30 minut, budete postupně ztrácet všechna přebytečná kila.

 

Jak to funguje a proč je to tak efektivní?

Každá ingredience tohoto nápoje má velmi uzdravující, pročišťující a detoxikující účinky na zdraví a když se spojí, je to skutečná bomba, která vám pomůže odstranit přebytečná kila.

Okurka:

Okurka působí jako diuretikum, má málo kalorií a spoustu vlákniny a je užitečná pro udržení zásadité ph těla – krve. Při hubnutí je velmi doporučována pro svůj obsah vody.

Zázvor:

zazvorVe studii, která se konala v Institutu pro lidskou výživu na Kolumbijské univerzitě bylo několik účastníků podrobeno testu, kdy pili horký nápoj se zázvorem. Každý účastník se poté cítil plnější a tím neměl sklony k přejídání, lépe mu fungovalo trávení, zrychlil se metabolismus, snížily se záněty v těle a zadržoval méně vody.

 

Citrón:

Vláknina pektin, obsažená v citrónech, pomáhá potlačovat chuť k jídlu a detoxikuje tělo. Jakmile se citronová šťáva metabolizuje v krvi, její minerální látky alkalizují krev.

Máta:

Máta pomáhá trávení, zamezuje nafouknutému břichu, kontroluje nadměrnou chuť k jídlu a osvěžuje tělo svou chladivou chutí a povahou.

Voda:

S dostatkem filtrované vody bude vaše tělo hydratované, tudíž budete mít krásně vypnutou pleť i rty, nebudete unavení, vaše klouby a svaly se krásně promažou během cvičení, odplavíte uvolněné toxiny a snížíte si chuť k jídlu.

Pamatujte, že hlad je mnohdy převlečená žízeň.

 

Jediné, co si opravdu můžete dovolit ztratit jsou nadbytečná kila, která vám dají sbohem pravidelným pitím tohoto nápoje, který je zdravý, levný, účinný a jednoduchý.

Na zdraví!

Michaela

dietoflife
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

49 Komentářů
  1. Dobrý den,

    chtěla jsem se zeptat můžu k nápoji pít i vodu nebo bylinné čaje, kávu.
    Děkuji

  2. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se tam citron krájí i s kůrou. Když jsem to ráno pila tak to bylo hořké. A mohu tu okurku do vody rozmixovat? Děkuji

  3. Nápoj piju 12 dní a zhubla jsem 1,5 kg fakt to funguje a pořád bych jedla 🙂 Chtěla jsem se vás zeptat, jak dlouho můžu pit tento nápoj?

  4. Dobrý den, v receptu je uvedeno 8 ½ šálku filtrované vody – předpokládám, že šálek má 2 dl, tedy 1,7 litru vody. A je nutná filtrovaná? – a jak ji přefiltrovat? Asi se nejedná o destilovanou vodu. Normálně používám vodu kohoutkovou, bez jakékoliv filtrace.

    1. Milá Nadjo,

      ano, zhruba 1,5-1,7l vody. Filtrovaná je nejlepší, destilovaná ne. Já mám filtrační konvici a filtruji vodu z kohoutku ještě přes ni, někdo používá vodní filtry na sifon, někdo osmózu, pí, atd., neboť takové vody jsou ještě kvalitnější.
      Nemáte-li, nic se neděje, používejte z kohoutku, jestli vám chutná.

      Michaela

  5. dobrý den ,
    za vaše články a rady moc děkuji jsem ráda že to sem dáváte jen se chci zeptat nemám teď mátu 🙁 vadí to ? v létě si to tam určitě dám ale teď ji nemám můžu to pít i tak ? a nebo až bude máta ? děkuji moc

  6. Dobrý den, prosím, jak postupovat po vylouhování nápoje – citron, zázvor a máta se má po vylouhování vyjmout a okurka má zůstat v nápoji nebo se pije nápoj čistý?
    Nevím, jak bych při slévání nápoje oddělila okurku od zbývajících ingrediencí. Děkuji za odpověď

    1. Dobrý den,

      nápoj můžete přecedit nebo cokoli z něj sníst, je to na vás. Důležitý je ten výluh, který je obohacen o cenné látky, ingredience dodají větší sílu a vlákninu.

      Michaela

  7. Chci se zeptat,jak moc je důležitá máta? V tuto roční dobu ji nemám. Ale vím, že ji mohu zakoupit v marketu. Ale cokdyž ji tam nedám?! Děkuji. Pěkný den. L.

    1. Dobrý den,

      máta v nápoji hraje určitou úlohu na proces trávení, takže když ji nepoužijete, jistě se o něco ochudíte, ale zas takový problém bych v tom neviděla.

      Z jara a v létě si tam mátu určitě dávejte.

      Michaela

  8. dobry den vas recept me zaujal akorad nevim jak je to stim zazvorem tam pisete ze tam mame dat 1 lzici nasekacńyho zazvoru a pak u ty pripravy je napsano ze mame vyndat platky citronu,zazvoru a tak takze ten zazvor muzeme dat i na platky ??? diky za odpoved

    1. Dobrý den Katko,

      přesné množství zázvoru není v tomto objemu nikterak rozhodující. Jedna lžíce je uvedení množství – jestli zázvor v tomto objemu nastrouháte nebo nakrájíte je vážně jedno.

      Michaela

  9. Nefungovalo to,jen mě to šíleně odvodnilo,běhala jsem čůrat snad stokrát za den,čili váha šla dolu,bohužel to byla jen a jen voda:O(

    1. Dobrý den Dano,

      neznám vaší denní rutinu, abych Vám mohla napsat, co a proč se stalo, každopádně jste evidentně zadržovala přebytečnou vodu v těle a nápojem jste se pročistila a rozpohybovala metabolismus a nyní přichází na řadu makačka v podobě úpravy jídelníčku a pohybu. Nic není zadarmo.

      Michaela

  10. Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, zda se dá nahradit něčím jiným okurka. To je něco, co prostě opravdu nedokážu pozřít (vadí mi její vůně a chuť). Děkuji Lenka

    1. Louhovat a pak ho můžete rozmixovat, když chcete.
      M.

    1. Dobrý den,

      jestli Vám žádná z ingrediencí neděla problémy, tak ano. Každopádně byste se měla vyhnout jakékoliv detoxikaci nebo hubnutí, neboť uvolněné toxiny jdou do placenty a dostává je Vaše miminko.

      M.

  11. Dobrý den
    můžu použít kohoutkovou vodu,případně převařenou?
    Děkuji za odpověď….

    1. Ano, i když filtrovaná je samozřejmě lepší.
      M.

  12. Dobry den Michaelo
    prosim Vas, 8 a pul salku je presne kolik litru vody?

    predem dekuju za odpoved

    Marketa

    1. Děkuji také za odpověď. 🙂 Recept si dnes nachystám a budu zkoušet 🙂

  13. Když nemám filtrovanou vodu,jakou mám prosím Vás použít?Může být neperlivá balená,nebo jaká?

    1. Nepřečetla jste si celý text správně.

  14. Funguje! Schudla som 15 kg za 3 mesiace. 2 až 3 litre tejto vody denne, jesť môžte čo chcete (ale nebude chutiť), čúrať budete jak závodná kobyla ale efekt zaručený. Po vysadení vody nepriberete, pokiaľ sa nebudete prejedať! Žiadny jo jo efekt!

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.