Špatné věci, kterým se můžete ve svém každodenním životě vyhnout

Jsem svou povahou zaměřená na dobré, podporující věci, které rozdávám a na vše, co lidi a svět spojuje spíše než rozděluje, ale dnes vám v rámci zachování vašeho zdraví nebo jako pomoc k uzdravení se, poskytnu seznam několika skrytých zabijáků v našem každodenním životě, o kterých jsem se za svůj život přesvědčila, že nám škodí a tudíž je dobré se jim zcela nebo jak jen to jde, vyhnout.

1. Vyhněte se zubním pastám, vlasovým produktům a pracím prostředkům obsahující laurylsulfát sodný. Tato velmi levná chemikálie, která se používá jako pěnidlo, může způsobit podráždění kůže, trvale poškozovat zrak (zvláště u dětí), způsobovat vyrážky,
ztrátu vlasů, šupinatou kůži a vřídky v ústech. Snadno prostoupí kůží a uloží se v srdci, plicích, játrech a mozku.

2. Fluor je jednou z nejtoxičtějších chemikálií na světě. Je toxičtější než olovo a jen o trochu méně toxický než arsen. Způsobuje nejrůznější druhy onemocnění jako je rakovina štítné žlázy, kostí a mozku a vede k obezitě a depresím.

3. Koberce jsou hlavním zdrojem syntetických výparů a hlavním kolektorem alergenů a
parazitů.

4. Bělidlo – nahraďte jej sodou či peroxidem vodíku.

5. Oblečení z čistírny nechte alespoň jeden den venku vyvětrat.

6. Chlór v pitné vodě způsobuje zjizvení cév a aterosklerózu. Používejte filtrovanou vodu.
Filtr používejte ve sprše i v kuchyni.

7. Na základě několika studií vyšlo najevo, že výpary z rozehřáté pánve s nepřilnavým povrchem (teflon), jsou silně toxické.

8. Mnoho studií již prokázalo silnou škodlivost záření z mobilních telefonů, které poškozuje DNA a to dokonce i další generaci buněk. Používejte alespoň hlasitý reproduktor nebo sluchátko (handsfree).

9. Mikrovlnné trouby jsou dalším ohrožujícím přístrojem pro naše zdraví. Opakovaná konzumace jídla ohřátého v mikrovlnné troubě způsobuje potíže s lymfatickým systémem a štítnou žlázou, rakovinu, leukémii a další závažná onemocnění. Toto záření je natolik toxické, že znehodnotí vodu při pouhém ohřívání. Dokonce i když jen stojíte vedle zapnuté mikrovlnné trouby, dostáváte dávky radioaktivního záření. Pokud použijete vodu z mikrovlnné trouby na zalévání semínka, neporoste.

10. Udržujte vzdálenost od elektrických přístrojů jak jen můžete. Nepoužívejte elektrické přikrývky. Pokud bydlíte blízko vedení s vysokým napětím, zvažte přestěhování (tyto vysílače negativně ovlivňují činnost mozku).

11. Minimalizujte pobyt v prostorách s klimatizací, počítači, zapnutými pračkami, myčkami, motory aut a dalších přístrojů s nízkým šumem. Tyto frekvence ovlivňují každou buňku v těle a mohou je opravdu rozhodit z rovnováhy.

12. Vyhněte se plastovým lahvím pokud můžete. Obsahují estrogenní chemikálie.
Používejte skleněné lahve a opětovně si je doplňujte.

13. Zprávy jsou dalším negativním faktorem. Podbízí vám negativitu a otupují váš mozek. Je spousta lepších věcí, které v životě můžete dělat namísto sledování hlavních vysílání.

14. Negativní lidé. Zbavte se jich. Stahují vás dolů a vysávají z vás energii.

15. Noční chutě. Choďte spát hladoví. Vaše tělo si potřebuje odpočinout.

16. Zářivkové osvětlení, LED světla, fluorescenční světla. Potřebujete sluneční světlo. To je čistá energie života. Fluorescenční světlo vyzařuje silně negativní elektromagnetické pole.

17. Vaše práce, která vás ubíjí. Žádné výmluvy. Jde pouze o zkoušku. Věřte mi.

18. Umělé oblečení. Volte bavlnu, je prodyšná, přírodní, příjemná.

A znovu – zbavte se negativních lidí!

Hodně zdraví!

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

1 Komentář

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.