Přírodní lék na bolest hlavy silnější než Aspirin

mandleTlak ve vaší hlavě lze snadno vyřešit Aspirinem, jde ale o syntetický produkt, který může poškodit váš organismus. Jeho hlavní účinnou složkou je salicin, který zklidňuje bolest, ale ten se nachází také v ořeších. 

Hrst mandlí se může stát vaším přírodní aspirinem, který má svým způsobem dokonce větší účinek, než tento lék a nemá žádné vedlejší účinky, které mohou poškodit vaše tělo. Bolest hlavy se obvykle vyskytuje na straně hlavy, což způsobuje ztrátu koncentrace, podrážděnost a únavu.

Mezi nejčastější důvody bolesti hlavy obvykle patří stres, napětí, chřipka, záněty vedlejších nosních dutin a problémy s trávicím systémem.

Odborníci tvrdí, že tato nepříjemná situace by měla být považována za symptom spíše než za nemoc. Pokud vaše bolest hlavy nebude ustupovat, pokuste se relaxovat, meditovat, osprchovat, vyvětrejte, hodně se napijte čisté vody, snězte něco kyselého, stáhněte si pevně hlavu šátkem a nezapomeňte na mandle – mohou být obrovským přínosem.

Mandle doporučuji jíst předem namočené, budou tak pro vás lépe stravitelné a budou vám i více chutnat. Nejlépe je namočit je přes noc a poté propláchnout, ale i 4 hodiny budou stačit.

Mandle lze jíst ráno k pomerančovému, ananasovému nebo mrkvovému džusu pro doplnění tuku, jako samostatnou svačinku, přidat si je do smoothie nebo si z nich vyrobit mandlové mléko, na jehož výrobu naleznete recept v článku Recept na chia – konopné tyčinky + domácí mandlové mléko.

Snížení a zabránění bolesti hlavy můžete již při pravidelné konzumaci 10-12 mandlí každý den. Pakliže se tento zvyk stane vaší každodenností, je zde velká šance, že můžete říci navždy sbohem tomuto nepříjemné stavu.

Další tipy na bolesti hlavy najdete v článku Když bolí hlava a jiné bolesti a Jak na různé nemoci léčivkami.

 

Hodně zdraví.

Michaela

naturalcuresandhomeremedies
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

2 Komentářů
  1. Bolest hlavy korigují pozřená, dobře pokousaná, nechemizovaná jablka v počtu 1 – 4 ks do čtvrthodiny. Také jiné silně zásadotvorné ovoce s minimálním obsahem fruktosy.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.