Jsem zdravá a plná energie

zenaVím a ujišťuji se, že mé tělo je přátelským místem k životu. Vážím si svého těla, a proto o něj dobře a láskyplně pečuji. Spojuji se s energií Vesmíru a nechávám ji proudit celou svou bytostí. Přetékám nádhernou energií. Jsem zářící, silná a živá.
Vnímám svou sílu na každém kroku.

Všechno v mém životě – každá zkušenost a každý vztah – je mým vlastním odrazem.
Jsem harmonický člověk, spočívám v samém středu Božské mysli, dokonalá, úplná, celistvá.

Každá událost mého života je vedena správným směrem ke správnému výsledku. Každá má myšlenka, každé mé slovo a každý můj čin jsou v harmonii s pravdou. V mém životě a ve všem co podniknu, se projevuje harmonický a věčný řád. Je bezpečné se měnit. Proto se snadno zbavuji všech myšlenek a vibrací, které se zabývají zmatkem, chaosem, disharmonií, neúctou a pochybami.
Beze zbytku je vyjímám ze svého vědomí. Jsem harmonicky spojena s každým člověkem, se kterým se setkávám. Druzí lidé se mnou rádi spolupracují a rádi se mnou tráví volný čas. Jsem milující, radostný člověk a všichni mě mají rádi. Jsem v bezpečí. Ať jsem kdekoli, provází mě radost. V mém světě je všechno v pořádku. žije se mi stále lépe a lépe.

LOUISE L. HAY

Michaela

slunecnyzivot.cz

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.