Transformace myšlení

kvantovaPoložili jste si někdy otázku, jak naše myšlenky utváří náš svět? Věřím, že ano, naše doba je touto revoluční teorií kvantové fyziky zcela prostoupena. Konečně! Toto zastavení se, zamyšlení, sebepoznání a následná praxe změny myšlení a prožívání nám může poskytnout nekonečnou svobodu, radost a hojnost všeho. Pozitivní přístup a bytí TADY a TEĎ nás nejenže otevře a prosvětlí naší přítomnost, ale vytvoří vzorec i krásné budoucnosti, který se bude stále opakovat. Vše záleží na síle afirmací a vizualizací s uměním prožít vytoužený stav – splněné přání, jakoby se už stalo. Umění radovat se a být vděčný za to, co už máme, kým jsme se stali a co cítíme. S pokorou děkovat a stávat se bezpodmínečnou láskou objímající nás samé a vše kolem – Jednotou. Jsme Stvořiteli vlastní reality, ať už ji prožíváme pozitivně či nikoli. Transformací svých myšlenek a soustředěním se na dobro, začneme vysílat vysokofrekvenční vibrace, které nám Vesmír odzrcadlí nazpět v podobě pocitů štěstí a hojnosti všeho, co si přejeme.

Jsme stále učedníky na cestě. Někdo jde klidně, pomalu a s rozvahou, jiný chvíli běží, pak klopýtne, zabloudí ve slepé uličce nebo se na chvíli zastaví, aby se něco naučil a pochopil, ale všichni kráčíme bok po boku do Světla. Ráda bych vás teď pozvala ke shlédnutí následujících dokumentů, které nás mohou obohatit a po několikáté mnoho důležitého připomenout a tím nás všechny posunout. Věřím, že úspěch jednoho z nás, posune nás všechny. Nebojme se začít naplno využívat svůj Božský, nekonečný potenciál.

Užívejte, 

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

2 Komentářů
  1. Ahoj Michaela,

    Prosim vas, väcsinu videi vobec na tejto Web stranke vobec nevidim, proste sa nezobrazia. Mam tu iba biele miesto kde by to Video malo byt zobrazene…☹️ Je to pri viacerych clankoch tak, takmer pri vsetkych, iba zopar malo YouTube videi vidim.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.