Randy Gage

randy„Jmenuji se Randy a věřím. Věřím, že jste se narodili proto, abyste byli bohatí a abyste byli mnohým lidem inspirací. Věřím, že blog může změnit svět a slovo může změnit život. Věřím, že bezpečí je riskantní a nuda je trestný čin. Nazývejte mne filozofem, rytířem Jedi, nebo mesiášem milionářů, ale nezvěte mne pozdě na večeři. Mám rád rychlá auta, horké pláže a studený Dr. Pepper. Důvěra a otevřené názory jsou sexy. Když mne nenajdete na pódiu přednášet nebo o samotě zavřeného v mém spisovatelském podkroví, budu pravděpodobně někde s mým týmem hrát softbal. Věřím své práci, protože věřím v sebe!“

penizRandy Gage je je kontroverzní, upřímný a nekomplikovaný člověk, který vždy ví, co má říci, aby v lidech probudil to, co v nich dřímá a zahnal to, co jim brání v dosažení jejich cílů a plánů. Randy Gage je člověk, řečník a autor knižních bestsellerů, který je jedinečný a díky kterému váš život a byznys nabere úplně jiný směr. Směr do výšin. Jeho knihy jsou považovány za velmi kontroverzní, a právě proto je lidé mají rádi. Čtyři z nich byly vydány i v České republice a staly se bestsellerem. Otevřeně se v nich hovoří o tématech, o kterých se společnost bojí mluvit. Randy je i velmi úspěšným podnikatelem a multimilionářem a v Americe je znám i jako „poradce milionářů“.

Našla jsem s ním pár videí, která vás určitě nenechají chladnými a něco si z nich vezmete. Já si vzala a je to síla, odhodlání a pozitivní naladění. To samé přeji nám všem!

ℒℴνℯ ❤ Mia

Autor: Mia Weissová, zdroj: www.randygage.com,  foto: Google.com, slunecnyzivot.cz

 

 

Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

Zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.