Jestli vás dohonila mlsná, zkuste tento recept, který spálí až 50% kalorií

elixirNabízím vám osvědčený domácí recept na přípravu elixíru, který vám pomůže spálit nadbytečné kalorie z vašeho přejedení se dobrotami. Budete na něj potřebovat pouze dvě ingredience a připravíte ho velmi rychle a snadno.

Grapefruit je známý jako antioxidant a také pro svou silnou antibakteriální aktivitu. Je bohatý na vitamin C, obsahuje vitamíny A, B, D, E, také vápník, fosfor, hořčík, mangan, zinek, měď a železo.

 

Ingredience:

  • 1 velký grepfruit (oloupaný)
  • 1 lžíce medu

Postup:

Rozpulte grepfruit na půl a lžící vyberte dužinu. Tu dejte do mixéru spolu s medem a dobře promixujte dohladka. A je to.

 

Tento zázračný elixír obsahuje tyto užitečné prvky:

Ripe grapefruit with juice on table close-upPektin přispívá k účinnému vylučování přebytku špatného cholesterolu. Z mnohých celosvětových studií vyplývá fakt, že kdybychom konzumovali čerstvé grapefruity každý den, špatný cholesterol by se snížil o 15,5% a triglyceridy až o 27%. Také snižuje hladinu inzulínu a normalizuje metabolismus.

Lykopen pomáhá bojovat proti toxinům a škodlivým látkám v těle.

Užívání:

Několik doušků tohoto elixíru po obědě (počkejte dvacet minuta po jídle), je schopno spálit téměř polovinu kalorií získaných během jídla. To má příznivý vliv i na hypertenzi a prevenci kardiovaskulárních onemocnění.

Grapefruit také obsahuje řadu složek, které pomáhají bojovat proti nachlazení a bylo prokázáno, že jeho konzumace zabraňuje výskytu určitých typů rakoviny a onemocnění srdce.

Mějte však na paměti, že grapefruit může zvýšit účinek některých léků, takže pokud užíváte pravidelně nějaké léky, poraďte se s lékařem.

Další tipy na hubnutí naleznete v sekci Hubnutí.

 

Michaela

yourstylishlife
Michaela Weissová

Jsem specialistkou na léčbu potravinami a jógovou terapii. Pomáhám lidem uzdravit se jídlem ze zánětů, kandidy, obezity a dalších nemocí a prostřednictvím jógové terapie pomáhám uvolňovat hluboko uložené bloky na těle i na duši. Celostně pracuji se všemi rovinami člověka na návratu do rovnováhy a spokojeného života. Nechte se inspirovat těmito milovanými stránkami a prosím nekopíruje bez mého vědomí mou práci na jiné weby. Díky.

10 Komentářů
  1. Dobry den cim nahradit med kdyz mam na nej alergii skoro ve vsech vasich receptech se med objevuje.Moc dekuji za odpove

    1. Dobrý den Romano,

      ano, objevuje, miluji ho a považuji ho za malý zázrak 🙂

      V každém receptů také uvádím, ať si každý zvolí to své oblíbené sladidlo, takže použijte to, co uznáte za vhodné. V tomto případě bych se držela jen grepu. Bude-li vám to málo, dejte agáve sirup.

      Michaela

    1. Můžete to zkusit, ale s agáve bych byla z výživového hlediska opatrná.
      M.

  2. Dobrý den Míšo, jako malá jsem měla moc ráda plátky oloupaného grapefruitu s cukrem 🙂 ………… tato varianta s medem bude určitě o 100% lepší 🙂 Děkuji za tip a přeji hezký den 🙂

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude publikována.